Acasă Uncategorized Pregateste show-ul din Romania de la distanta! Fuego s-a autoexilat la Chisinau!...

Pregateste show-ul din Romania de la distanta! Fuego s-a autoexilat la Chisinau! Vezi ce surprize pregateste!

743
0

Fuego se simte la Chisinau ca la el acasa. Rar se intampla sa-l mai prinzi prin Romania,  si numai la evenimentele importante. Desi mai e o zi pana la mare concert din Bucuresti, Fuego se afla tot in Republica Moldova, unde se ocupa de ultimele detalii.

RECLAMĂ

In ultima vreme Fuego face tot ce-i sta in putinta ca sa ajunga cat de rar poate in Bucuresti. Nici macar concertul pe care-l va sustine maine seara la Sala Palatului nu l-a determinat sa vina mai repede in Capitala, preferand sa pregateasca toate detaliile show-ului de la distanta, tocmai de la Chisinau: „Nu este aici, va ajunge in noaptea aceasta. El sta si face repetitiile la Chisinau, pentru ca ambele orchestre sunt acolo”, a declarat asistenta lui Fuego, pentru CANCAN.ro.

Solistul a impartit show-ul in doua categorii, astfel ca in prima parte va canta muzica pop, fiind acompaniat de formatia “Probachus” din Chisinau, dar si de Anastasia Lazariuc. Partea a doua va cuprinde numai muzica populara, artistul fiind acompaniat de formatia “Vasile si Vitalie Advahov” din Chisinau, iar invitatul de onoare este, bineinteles, Irina Loghin.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAsta chiar nu s-a mai intamplat! Vioricăi de la Clejani i-a căzut fusta în direct!
Articolul următorMRU, fostul premier, făcea bani de buzunar cântând pe ascuns la nunţi şi în restaurante