Acasă Stiri MRU, fostul premier, făcea bani de buzunar cântând pe ascuns la nunţi...

MRU, fostul premier, făcea bani de buzunar cântând pe ascuns la nunţi şi în restaurante

1028
0

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a povestit celor de la revista Kamikaze cum, după liceu, cânta pe la nunţi şi prin restaurante alături de un lăutar rom.

RECLAMĂ

„Ajunsesem să cânt și la nunți, și în restaurante. Nu cu formația, ci cu un om pe care l-am apreciat enorm, Petrică Mandache, rom, instrumentist, cel mai slab om pe care l-am văzut în viața mea (…) Avea niște mîini însă absolut fermecate, pe ce punea mîna se transforma în instrument. De la el am învățat tehnici de bas, iar odată, pe un pian ușor dezacordat, l-am auzit atacînd Simfonia a doua de Rahmaninov. De la nunți cîștigam cîteva sute de lei. Trebuia să am grijă să nu afle părinții, dar aveam bani de buzunar. Cântam din repertoriul Azur, <<Se mărită Mona mea>>, <<Cenușăreasa>>, acelea erau deliciul, că nu mergeam să cînt Beatles. Am cîntat și în armată”, a povestit Ungureanu pentru revista Kamikaze.

Veleităţile artistice le avea de mic, iar în liceu a pus chiar bazele unei formaţii, care, spune el, s-a bucurat de un succes fulminant. „Spre finalul clasei a X-a și începutul clasei a XI-a, patru colegi de generație am început să ne jucăm cu muzica și, încetul cu încetul, a apărut o formulă de colaborare muzicală, o formație pe care am numit-o Grafix. Făceam un fel de rock săltăreț, nu neapărat swing, mai apropiat de Holograful acelor ani”, îşi aminteşte fostul premier.

„Ne-am cunoscut cu o sumedenie de oameni, am luat premii la Cîntarea României, am avut concerte de mii de tineri. Părinții mei au fost la unul, mama s-a înspăimîntat, și nu uit niciodată șocul pe care l-a avut cu noi țopăind pe scenă, cu toată sala de la Casa de Cultură a Tineretului din Iași în aer, cu liceele din Iași urlînd și tropăind de plăcere”, a mai povestit preşedintele FC.

sursa: adevarul.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentPregateste show-ul din Romania de la distanta! Fuego s-a autoexilat la Chisinau! Vezi ce surprize pregateste!
Articolul următorRomânii așteaptă arestările din fotbal ca pe pâinea caldă