Acasă Stiri Povestea maidanezului care vinde mașini la un showroom auto. Are ecuson de...

Povestea maidanezului care vinde mașini la un showroom auto. Are ecuson de angajat și profil de Instagram

393
0

Un maidanez „pasionat de mașini” a reușit să-i cucerească pe angajații unui showroom auto din Brazilia care l-au adoptat și i-au oferit șansa să-și câștige cinstit pâinea, punându-l responsabil cu întâmpinarea clienților.

RECLAMĂ
  • Totul a început într-o noapte ploioasă, când managerul Emerson Mariano l-a lăsat să se adăpostească în interior și i-a oferit mâncare și apă.
  • Tucson Prime a devenit vedetă și pe Instagram, unde are deja peste 108.000 de urmăritori.

După ce și-a petrecut luni din viață pe străzile din Espirito Santo, câinele, care a primit numele Tucson Prime, este acum o mică vedetă locală, răsfățată atât de angajați, cât și de clienții care le calcă pragul.

Totul a început într-o noapte ploioasă, când managerul Emerson Mariano l-a lăsat să se adăpostească în interior și i-a oferit mâncare și apă.

Tucson Prime s-a simțit iubit acolo, așa că a continuat să se întoarcă, seară de seară, la dealerul auto, până când toți cei de acolo au căzut de acord să-l adopte.

Felul lui grijuliu și extrem de docil i-a făcut pe angajați să se îndrăgostească de el și să-l accepte cu brațele deschise în marea lor familie, scrie dailystar.co.uk.

Tucson Prime a devenit vedetă și pe Instagram, unde are deja peste 110.000 de urmăritori.

Într-o postare recentă pe Instagram, Tucson Prime le transmite urmăritorilor că „Astăzi ziua mea a început devreme, dar nu din cauza vânzărilor, ci pentru că încerc să citesc și să răspund la miile, ba chiar kilometri întregi de mesaje primite în ultimele zile”.

Sursa: observatornews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentFetița cu coronavirus care a ales spitalul, ca să-și protejeze mama, s-a întors acasă. „Am suferit puţin, dar am procedat corect”
Articolul următorActivitate intensă pentru dezvoltarea comunei Apele Vii