Acasă Life Style Plecată lunar în câte o vacanță de lux, Ramona Gabor a recunoscut...

Plecată lunar în câte o vacanță de lux, Ramona Gabor a recunoscut din ce face bani. Sora Monicăi Gabor a dezvăluit: „Sunt norocoasă”

348
0

Ramona Gabor duce o viață de lux, în Dubai. Sora Monicăi Gabor s-a mutat din România, în urmă cu mai mulți ani și duce o viață de lux, la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

RECLAMĂ

Nu doar Monica Gabor se bucură de o viață de lux peste ocean, ci și sora ei mai mică, Ramona. Aceasta a dat lovitura în domeniul afacerilor, în Dubai, iar business-ul pe care l-a pus pe picioare îi permite să se bucure de o viață la care mulți doar visează.
Ramona Gabor face bani frumoși din propria afacere

Deși nu puține sunt persoanele care spun că Ramona Gabor este întreținută, aceasta susține că bani pe care îi face sunt ai ei, fără să primească ajutor din partea nimănui.

Mai exact, aceasta deține, de mai mulți ani, un brand de parfumuri care, spun ea, merge atât de bine, încât își permite să meargă în câte o vacanță aproape lunar. De asemenea, gențile, pantofii și hainele de lux și le cumpără singură, ca o răsplată pentru munca pe care o depune.

„Sunt norocoasă. Mi-am construit o viață care să îmi permită să călătoresc aproape lunar. Îmi place să mă duc în Elveția, îmi place să mă duc în Bali. Sunt conectată cu ambele lumi”, a spus Ramona Gabor, în cadrul unei emisiuni televizate.
Ramona Gabor este o antreprenoare exigentă

Pentru ca afacerea să meargă așa cum își dorește, Ramona Gabor trebuie să depună foarte mult efort și să fie prezentă când vine vorba de fiecare etapă în parte.

Deși afacerea îi aduce foarte mulți bani, nu poate sta liniștită și merge inclusiv în magazinele care comercializează parfumurile sale, pentru a se asigura că nu există nicio probleme. Ramona Gabor vede acest lucru drept un defect și a mărturisit că vrea să scape de el.

„Mă ocup de foarte multe lucruri care sunt în spate. Îmi place să am control. Nu știu dacă e firesc. Câteodată, mi-ar plăcea să renunț la controlul acesta, să am încredere în ceilalți oameni, că pot face munca cum trebuie”, a mai spus Ramona Gabor.

sursa:https://www.protv.ro/articol/100845-ramona-gabor-rupe-tacerea-despre-adevarata-sursa-de-venit-acuzata-ca-sta-la-mana-bogatilor-din-dubai-sora-monicai-gabor-a-marturisit-tot-adevarul-sunt-norocoasa?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=stirileprotv_fbRECLAMĂ
Articolul precedentRata natalității a scăzut la un nivel record în Japonia. Măsura guvernului: a lansat o aplicație de dating
Articolul următorZeci de lăutari și artiști de muzică populară s-au adunat la Târgu Jiu, la nunta fiului cântăreței Roberta Crintea. Niculina Stoican a cântat „I-ați mireasă ziua bună”