Home Life Style “Pleacă fără copil sau mori”. Româncă, bătută cu bestialitate și amenințată de...

“Pleacă fără copil sau mori”. Româncă, bătută cu bestialitate și amenințată de soțul ei

659
0
loading...

O româncă a trecut prin clipe de coșmar, în Olanda. Răspunzător pentru chinurile la care a fost supusă este chiar partenerul său de viață, tot român, pe nume Vasile, cu care are doi copii. Femeia a povestit tot ce i s-a întâmplat, însă a ales să îl ierte pe soțul ei. În continuare, îi ia apărarea în fața oamenilor legii.Andreea a alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe tânăra în vârstă de 24 de ani cu vânătăi, bătută, plângând disperată.

loading...

Româncă, bătută cu bestialitate și amenințată de soțul ei

Mai mult decât atât, atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, Andreea le-a arătat un mesaj de pe telefonul mobil pe care l-a primit de la Vasile, partenerul ei. Acesta o amenința cu moartea. Cei doi au împreună doi copii.

“Pleacă fără copil sau mori”, este mesajul trimis de Vasile.

Ulterior, oamenii legii din Den Hag, Olanda, au luat-o la întrebări pe Andreea. Tânăra a mărturisit că își iubește foarte mult soțul și că a fost o greșeală atunci când a bătut-o cu bestialitate, în fața copiilor ei.

Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, la domiciliul lor, Vasile se afla în stare de ebrietate, însă ulterior s-a făcut nevăzut.

Ce pedeapsă a primit Vasile

În continuare, Vasile este de negăsit. În sala de judecată s-a prezentat doar Andreea, care susține că soțul ei a făcut o greșeală, că l-a iertat, că îl așteaptă acasă și că dorește să continue relația cu el.

Să crească împreună ambii noștri copii și să fie fericiți. Pentru că ne iubim, pentru că este un om bun și pentru că a fost o greșeală pe care știu că nu ar mai face-o niciodată”, a declarat Andreea în sala de judecată.

Mama tinerei în vârstă de 24 de ani a povestit anchetatorilor că Andreea a fost bătută și amenințată de mai multe ori de partenerul ei de viață. Pe de altă parte, tânăra susține că aceasta a fost prima dată când a fost lovită de soțul ei.

Deocamdată nu se știe dacă Vasile se mai află sau nu în Olanda. Bărbatul a primit drept pedeapsă 30 de ore de muncă în folosul comunității.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/pleaca-fara-copil-sau-mori-romanca-batuta-cu-bestialitate-si-amenintata-de-sotul-ei-in-olanda-274535.html

loading...