Home Life Style Cum a ajuns o femeie din Vaslui să fie batjocorită de vecina...

Cum a ajuns o femeie din Vaslui să fie batjocorită de vecina sa cu un cârnat. Victima ar fi fost amanta soțului în urmă cu cinci ani

813
0
loading...

O femeie din Vaslui a trăit clipe de coșmar, după ce vecina sa a încercat să o agreseze. Aceasta ar fi plănuit totul cu mulți ani în urmă, atunci când ar fi aflat de episoadele de infidelitate ale soțului. Agresoarea și-ar fi rugat nora să meargă în curtea victimei, unde au lovit-o de mai multe ori. Acum, cele două femei, urmează să fie anchetate, după ce au fost acuzate de viol și complicitate la săvârșirea unei infracțiuni.În urmă cu două zile, o femeie comunica Pușcași, județul Vaslui a trecut prin clipe cumplite, după ce o vecină a venit pusă pe scandal în curtea sa. Pe 30 noiembrie, victima făcea curățenie în curte, atunci când agresoarea a intrat pe proprietatea sa, împreună cu nora.

loading...

Agresoarea plănuia de ani întregi cum să se răzbune pe vecina sa

După ce s-au certat câteva minute, cele două femei au târât-o pe victimă în casă și au lovit-o de mai multe ori. Agresoarea dezbracat-o pe victimă, în timp ce nora filma întreaga scenă groaznică.

Cele două victime nu s-au lăsat impresionate de rugămințile și plânsul victimei, ci din contră. La un moment dat, agresoarea a încercat să o violeze cu ajutorul unui cârnat.

Întregul scandal ar fi pornit de la relația interzisă dintre victimă și soțul agresoarei. În urmă cu câțiva ani, femeia ar fi aflat de episoadele de infidelitate ale partenerului său de viață, moment în care a început calvarul pentru victimă.

Victima ar fi fost agresată de mai multe ori

Nu este pentru prima dată când vecina trece prin astfel de momente. Agresoarea a încercat în mai multe rânduri să îi spargă geamurile casei, iar de două ori chiar a și reușit. În urmă cu două zile, după ce și-a batjocorit vecina, femeia a spart o altă fereastră.

Victima susține că s-a adresat oamenilor legii de nenumărate ori, plângându-se de comportamentul agresiv al vecinei sale, dar niciodată nu s-au luat măsuri. Aceasta spune că, de cinci ani, trăiește cu teama constantă că îi va face rău.

Pe de altă parte, sătenii spun că agresoarea este cunoscută pentru atitudinea sa și a mai fost implicată în conflicte și cu alți oameni din comună. Femeia muncește în Spania, dar atunci când revine în țară, își amenință vecinii sau în agresează.

În plus, localnicii spun că oamenii legii nu au intervenit niciodată, deoarece aceștia ar fi primit de mai multe ori bani, pentru a „închide ochii” în fața tensiunilor provocate de agresoare.

După ce situația femei a fost făcută publică, polițiștii au deschis un dosar în care sunt anchetate agresoarea și nora sa. Cele două sunt acuzate de viol și complicitate la săvârșirea unei infracțiuni.În urmă cu o zi, cele două femei s-au trezit la mascații la ușă, pentru a strânge probe. Procurorii i-au în calcul varianta de arest preventiv pentru agresoare.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cum-a-ajuns-o-femeie-din-vaslui-sa-fie-batjocorita-de-vecina-sa-cu-un-carnat-victima-ar-fi-fost-amanta-sotului-in-urma-cu-cinci-ani-294753.html

loading...