Acasă STIRI SPORTIVE Petre Grigoraş aproape de CS Universitatea: “Am fost căutat de Craiova. Până...

Petre Grigoraş aproape de CS Universitatea: “Am fost căutat de Craiova. Până duminică dau un răspuns”

504
0

CS Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după despărţirea de Ovidiu Stângă, de la începutul acestei săptămâni, iar conducerea clubului oltean poată negocieri intense pentru a găsi o soluţie cât mai eficientă.

RECLAMĂ

După ce varianta Nicolo Napoli a picat din cauza suporterilor care nu-l doresc pe fostul tehnician al lui FC Universitatea, iar Sorin Cîrţu nu pare interesat să preia o echipă în acest moment, şefii de la CS Universitatea şi-au îndeptat atenţia spre Petre Grigoraş. Tehnicianul de 49 de ani pare înclinat să preia frâiele formaţiei de Liga a II-a, dar a cerut timp de gândire până la finalul acestei săptămâni.

“Recunosc că am fost contactat de cei de la CS Universitatea Craiova, dar nu pot să dau un răspuns rapid, în una-două zile. Nu sunt omul care să se gândească doar la partea financiară în momentul în care bate palma cu o echipă. Nu vreau să păcălesc pe nimeni. Îmi doresc să cunosc toate aspectele problemei şi am promis că până duminică (n.r. – 16 martie) dau un răspuns. CS Universitatea este un proiect interesant şi de viitor. Mi-ar părea bine să lucrez acolo. Am stat doi ani şi jumătate la Târgu Jiu şi ştiu cât de iubită este Craiova în Oltenia”, a declarat Petre Grigoraş.

Napoli: “Nu m-a căutat nimeni de la CS Universitatea”

Aflat la un moment dat pe lista de posibili înlocuitori ai lui Ovidiu Stângă, tehnicianul italian Nicolo Napoli spune că nu a fost contactat niciodată de oamenii din conducerea clubului CS Universitatea: “Nu ştiu de ce nu am ajuns la CS Universitatea. Nu ştiu dacă fanii sau opus sau nu. Ştiu doar că pe mine nu m-a căutat nimeni de la acest club”, a spus Napoli, care a precizat că nu va mai lucra niciodată cu Adrian Mititelu: “La FC Universitatea Craiova nu mă mai întorc cât timp e Adrian Mititelu acolo. Nu mai vreau să lucrez niciodată cu el”.

CS Universitatea Craiova se află pe locul 2 în seria a II-a din Liga a II-a, după 16 etape, cu 29 de puncte, la egalitate cu CSM Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă, 15 martie, în etapa a 17-a, CSU Craiova se deplasează la Arad, pentru meciul cu UTA sursa: liga2.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentGorj: Primarul din Slivileşti, reţinut de procurori
Articolul următorRAT Craiova înfiinţează un traseu pentru Popoveni