Acasă Stiri Pericol de explozie pe Valea Oltului! O cisternă încărcată cu GPL s-a...

Pericol de explozie pe Valea Oltului! O cisternă încărcată cu GPL s-a izbit cu putere de un TIR. Zona a fost evacuată

308
0

Incident șocant pe Valea Oltului! A fost pericol de explozie, după ce o cisternă încărcată cu GPL s-a izbit cu putere de un TIR, încărcat cu medicamente. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au evacuat întreaga zonă, de teamă ca un nou dezastru să nu se repete în România.După dezastrul de la Crevedia, unde o stație GPL a explodat și a provocat un incendiu uriaș, autoritățile se tem ca acest scenariu terifiant să nu se repete. Ei bine, în urmă cu câteva minute pompierii au fost, din nou, aproape de o posibilă tragedie, după ce o cisternă încărcată cu GPL a fost implicat într-un accient rutier grav.

RECLAMĂ

O cisternă încărcată cu GPL a fost implicată într-un accident rutier grav

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, pe un drum național de pe Valea Oltului. O cisternă încărcată cu GPL a intrat într-un TIR, care era încărcat cu medicamente. Pompierii au ajuns imediat la locul accidentului de pe DN7 și au format un perimetru de siguranță, astfel încât oamenii să fie în afara oricărui pericol.

De asemenea, echipa de salvare a evacuat de urgență zona, iar traficul a fost blocat. În acest mod pompierii au reușit să acționeze la fața locului fără teama că alte persoane și-ar pune viața în pericol. Primele informații arată că nu sunt scurgeri de GPL, iar tot ce au identificat pompierii au fost scurgeri de motorină pe partea carosabilă.

”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221. În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, a transmis ISU Vâlcea.

Bilanțul morților de la Crevedia a ajuns la cinci

Dezastrul de la Crevedia a lăsat în urmă multe familii fără case, dar și multe sufletele îndurerate. Atât pompieri, cât și locuitori și-au pierdut viața după explozia îngrozitoare care s-a produs de la stația GPL.

Ultimul bilanț transmis arată că numărul victimelor moarte după explozie a ajuns la cinci. Între timp, cei doi patroni care dețineau stația GPL au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cei doi au făcut, de-a lungul timpului, mai multe declarații despre ceea ce s-a întâmplat la fața locului.

SURSA https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/pericol-de-explozie-pe-valea-oltului-o-cisterna-incarcata-cu-gpl-sa-izbit-cu-putere-de-un-tir-zona-a-fost-evacuata-foto-316171.html

RECLAMĂ
Articolul precedentIngredientul secret pe care trebuie să îl pui în must pentru a nu fermenta prea repede. Trucul folosit de bunici la țară
Articolul următorRevoltător! 🙁 „Să vă fie rușine!” Meniul primit de o proaspătă mămică într-un spital de stat din România! Iată ce i s-a dat de mâncare 😮 –»