Acasă Monden „Pentru mine întâlnirea cu publicul este o plăcere, dar este și un...

„Pentru mine întâlnirea cu publicul este o plăcere, dar este și un examen.Eu cânt, nu merg pe playback.” Cum reușește Sofia Vicoveanca să păstreze atenția publicului, după 63 de ani de carieră

285
0

Sofia Vicoveanca a făcut o serie de dezvăluiri despre cariera sa muzicală și relația pe care o are cu publicul. Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de la muzică populară de la noi din țară, care de-a lungul timpului a încântat o mulțime de persoane prin intermediul cântecelor sale.

RECLAMĂ

Astfel, în vârstă de 81 de ani, cu o carieră de peste 63 de ani în industria muzicală, artista a reușit să mențină interesul publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și prin felul său de a fi.

Sofia Vicoveanca a păstrat o relație apropiată cu ascultătorii săi, care i-au fost alături de-a lungul carierei sale impresionante și au crescut cu melodiile sale. Astfel, vedeta păstrează cu strictețe anumite obiceiuri ce țin de relația cu publicul, pe care nu le schimbă odată cu trecerea timpului.

În cadrul unui interviu, Sofia Vicoveanca a povestit cum a reușit de-a lungul timpului să obțină simpatia publicului și să se păstreze în topul celor mai îndrăgite interprete de muzică populară.Astfel, artista are anumite reguli de la care nu se abate, urmărind de-a lungul spectacolelor sale să binedispună publicul atât cu piesele sale, cât și cu întâmplări haioase din viața sa.Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a preferat să cânte mereu live și nu refuză niciodată fanii care vor să facă fotografii sau să discute diverse lucruri după concert.

 „ În primul rând, toți cei care au fost în sală au trăit în vremurile noastre, cu obiceiurile noastre. Nu vreau să mă laud, dar s-au simțit bine. Pentru că, în general, au ținut neapărat să facem poze și să discutăm în afara scenei. Să ne povestim. A fost bine, dar emoțiile au fost pe măsură. De fiecare dată, pentru mine întâlnirea cu publicul este o plăcere, dar este și un examen. Noi în fața publicului intrăm de fiecare dată în examen. Eu cânt, nu merg pe playback. Am grijă când vorbesc. Cântecul e cântec. Eu la vârsta aceasta, printre melodii, pentru a mai respira puțin, mai povestesc câte ceva legat de cântec, de o întâmplare, ca să-i fac să se simtă bine. Am grijă și pentru ei, dar și pentru mine. Le mai povestesc diverse întâmplări. ”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru  Viva.ro.Sofia Vicoveanca, întâmplare neașteptată cu un fan

De-a lungul carierei sale, Sofia Vicoveanca a cunoscut numeroși fani. Dacă pentru unii dintre ei a însemnat doar un spectacol la care au participat, alții, în schimb, au găsit în interpreta de muzică populară un izvor de inspirație.

Artista le-a povestit fanilor săi în cadrul unui concert o întâmplare bizară cu un preot, care s-a inspirat din piesele sale pentru lucrarea de masterat. Mai mult decât atât, preotul i-a recunoscut Sofiei Vicoveanca faptul că îi recita poeziile atunci când ducea enoriașii pe ultimul drum. Pe artistă a surprins-o până peste măsură această destăinuire, chiar dacă poeziile sale sunt destinate Divinității.

<<Spre exemplu, le-am povestit că am un călugăr, pe care l-am cunoscut cu foarte mulți ani în urmă. Îmi povestește, tot cu ani în urmă, cum vrea să dea masteratul. Și-a ales ca tematică folclorul. Și mi-a cerut voie să ia o piesă.  (…) „Doamna Sofia, știți că eu la înmormântări spun o poezie de-a dvs?”, „Cum, părinte? La înmormântări spuneți poezii, părinte?”, „Da nu știți…”, „Doamne, mă ferește!” Mă rog. Scriu poezii care se potrivesc peste tot… Aici, în spectacole, îmi dau drumul puțin și spun câteva poezii închinate lui Dumnezeu. Le aleg pe sprânceană. Eu pe porțiunea aceasta mă odihnesc, după ce îmi cânt întâi cântecul. Și apoi trec la povești. Cam acestea sunt popasurile mele de vorbă.>>, a mai spus interpreta de muzică populară pentru sursa mai sus menționată.

sursa: https://www.kfetele.ro/pentru-mine-intalnirea-cu-publicul-este-o-placere-dar-este-si-un-examen-eu-cant-nu-merg-pe-playback-cum-reuseste-sofia-vicoveanca-sa-pastreze-atentia-publicului-dupa-63-de-ani-de-cariera-20333275?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/pentru-mine-intalnirea-cu-publicul-este-o-placere-dar-este-si-un-examen-eu-cant-nu-merg-pe-playback-cum-reuseste-sofia-vicoveanca-sa-pastreze-atentia-publicului-dupa-63-de-ani-de-cariera-20333275&fbclid=IwAR1SE5acc3W_3gvONtaBEgqWdJR-jKLglRdGBRXcxnWwtLFf1D9LW7J4Qbs

RECLAMĂ
Articolul precedent“La fiecare trimestru plătesc o sumă pentru banii câștigați, 24 la sută îmi oprește statul.” Mioara Velicu, despre pensia pe care o are, după 60 de ani de muncă
Articolul următor3 semne clare care îți arată că ascunde ceva. Cum să identifici când partenerul ascunde ceva