Acasă STIRI SPORTIVE Peluza Sud 97 este gata de un spectacol la Tg.Jiu. Detaliile deplasarii!

Peluza Sud 97 este gata de un spectacol la Tg.Jiu. Detaliile deplasarii!

293
0

Peluza Sud 97 se depleasează din nou la Tg. Jiu. 

RECLAMĂ
PELUZA SUD 97

FC Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 16:00, la Tg Jiu, formația Progresul Pecica.  Confruntarea respectivă va aduce față în față ocupantele locurilor unu și doi în clasamentul seriei a patra, Liga 3. Cele două echipe sunt despărțite de zece puncte, iar alb-albaștrii din Bănie doresc să mărească distanța cu încă trei puncte.

La Tg Jiu va face din nou deplasarea și Peluza Sud 97, după ce în iarnă ultrașii din Bănie au făcut un spectacol de zile mari la partida amicală dintre FC Universitatea Craiova și Pandurii. Pe pagina oficială de facebook, PS 97 a oferit ultimele detalii în legătură cu deplasarea de la Tg. Jiu.

DEPLASARE TÂRGU JIU

 „Sâmbătă Știința joacă primul său meci de pe noua arenă din Târgu Jiu, orașul ce deține unele dintre cele mai cunoscute opere ale mareului sculptor oltean, „…al omenirii, Constantin Brâncuși.” Mai este doar o lună până la pauza de iarnă, o pauză în care cu toții vom tânji după fotbal și dupa Știința. Așa că nu îți face planuri pentru sâmbătă și vino alături de Peluza Sud la Târgu Jiu pentru a purta echipa noastră catre o nouă victorie contra unei echipe clasate pe locul secund.

Întrunirea suporterilor are loc la ora 12:30 în parculețul din Rovine. Toată lumea, obligatoriu, trebuie să vină îmbrăcată în negru! Deplasarea se face cu mașinile personale.

Înainte spre Divizia B!”, se arată în mesajul scris de PS.97.

Adrian Mititelu a fost la Tg. Jiu!

În urmă cu o săptămână a avut loc inaugurarea noului stadion de la Tg. Jiu, cu ocazia meciului Pandurii-U Cluj,  scor 0-1, acolo unde a fost prezent și patronul lui FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu. Finanțatorul alb-albaștrilor a vorbit atunci despre meciurile pe care Știința le va disputa începând cu această etapă la Tg. Jiu.

„Târgu Jiul va fi noua noastră casă. FC Universitatea Craiova, echipa din Liga a treia este cea originală. Nu contează unde jucăm, contează cine suntem. E frumos stadionul de la Tg. Jiu, chiar foarte frumos, A ieșit foarte bine și mă bucur că avem și noi ocazia să jucăm pe acest stadion.

Sâmbătă vom juca primul nostru meci la Tg. Jiu și sper să fie un stadion cu mulți suporteri. În mod sigura atmosfera o să fie una cum doar Peluza Sud 97 știe să o facă, adică una grozavă. Nu știu dacă vor fi 12.000 de spectatori, dar în mod sigur vor fi foarte mulți. Ne dorim foarte mult să promovom în Liga a doua și chiar suntem îndreptățiți să sperăm la așa ceva. Chiar ne gândim încă de pe acum ce vom face în Liga a doua pentru că vrem să ajungem în Liga 1 încă din primul an”,a spus Mititelu.

RECLAMĂ
Articolul precedentHoroscop lunar – horoscop noiembrie: Berbecii vor avea o perioadă productivă și stabilă
Articolul următorCazinoul din Constanța rămâne o epavă a uscatului. O nouă contestație blochează începerea lucrărilor de renovare