Acasă STIRI SPORTIVE PE SURSE: Adrian Mititelu pare a forţa o nouă dezafiliere

PE SURSE: Adrian Mititelu pare a forţa o nouă dezafiliere

759
0

drian Mititelu a remis azi un comunicat în care a anunţat că partida cu ASA Tg. Mureş se va desfăşura pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Severin. Federaţia a reacţionat imediat. Conform sancţiunii dată după incidentele de la Roşiori, FC U nu mai poate juca decât la Petroşani (deoarece în documentaţia de licenţiere, FC U a indicat ca locuri posibile de desfăşurare a partidelor Craiova, Severin sau Petroşani).

RECLAMĂ

Replica clubului lui Mititelu, la fel de rapidă: „Sub nicio formă nu vom mai accepta dictatul ilegal şi imoral al FRF“ – ceea ce se poate traduce ca un fel de nesupunere civică marcă secuiască. Iar replica lui Adrian pentru Fanatik, elocventă: „Nu mă prezint! Să se ducă să joace acolo Sandu, Rămureanu cu familiile lor, nu eu! Legea mie îmi spune că trebuie să joc acasă, adică la Severin, până intru pe Oblemenco! Nu merg la niciun Petroşani! Nu-s bătaia lor de joc!”

 

La fel ca în cazul anterior, înainte de a uza de procedura recursului la comisiile FRF, Mititelu s-a năspustit cu reclamaţiile în instanţele civile, ceea ce nu acceptă UEFA. Reacţia instituţională nu putea fi, conform regulamentelor FRF, decât dezafilierea. Instanţelor civile te poţi adresa după ce epuizezi toate „instanţele“ sportive din ţară şi apoi TAS de la Laussane.

► Or, Mititelu cum a procedat în prezent? În data de 30 octombrie, a atacat decizia Comisiei de Disciplină a FRF, prin care clubul a fost sancţionat cu interdicţia de a disputa 4 jocuri pe teren propriu, direct în instanţele civile, la Judecătoria sector 2 Bucureşti, fără a mai contesta decizia FRF, mai întâi, la Comisia de Recurs!

 

Pe surse: Chestiunea stadionului pe care va juca FC U miroase a simplă găselniţă. Oamenii de fotbal şi ziariştii vorbesc la o bere (la o bere s-a făcut, de pildă, chiar şi un guvern – Radu Vasile) că Mititelu pare a forţa o nouă dezafiliere, aceasta dându-i prilejul să se mai victimizeze o dată. Dacă e dezafiliat, nu o să-l mai întrebe nimeni dacă are resurse să termine campionatul. Nici măcar fotbaliştii.

Tensiunile şi neputinţa din interiorul clubului se văd în ultimele rezultate: înfrângeri cu Mioveni şi Reşiţa, egal cu UTA, pierdere de viteză şi cădere în clasament.

Aşa că întrebăm şi noi: mai apucăm meciul secolului CS „U“ – FC U, din 23 noiembrie?

 

Foto: Adrian Mititelu şi Vlad Roşca (fost la club, acum la Fanatik), războindu-se „juridic“ cu FRF  sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiovean reţinut pentru comiterea mai multor furturi
Articolul următorCraiova: Poliţist în „misiune” la păcănele. Un agent a fost filmat în timp ce se juca la aparate