Home Monden Pe cine acuză Ioana Dichiseanu pentru moartea tatălui său: “Nu îl voi...

Pe cine acuză Ioana Dichiseanu pentru moartea tatălui său: “Nu îl voi ierta niciodată!”

155
0
loading...

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor Ion Dichiseanu, a oferit un interviu, în exclusivitate la Antena 3, unde a mărturisit care este marea durere a familiei. La un an de la dispariţia marelui artist, Ioana a făcut acuzații grave la adresa unuia dintre medicii care l-a îngrijit pe tatăl său.

loading...
loading...

La un an de la dispariţia marelui actor, Ioana Dichiseanu a oferit un interviu, în exclusivitate la Antena 3, unde a făcut acuzații grave la adresa unuia dintre medicii care l-a îngrijit inițial pe Ion Dichiseanu, cu doar câteva zile înainte de moartea marelui actor.

Marele actor Ion Dichiseanu a murit, pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani, după ce a stat internat timp de mai multe luni la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

“Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici.

M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mărturisit Ioana Dichiseanu, în exclusivitate la Antena 3.

Interviul complet îl puteţi urmări în reportajul de mai sus, realizat de Mihaela Bârzilă.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/interviu-ioana-dichiseanu-acuzatii-moarte-ion-dichiseanu-639567.html

loading...
loading...