Acasă STIRI SPORTIVE Patronul din Liga 1 a confirmat negocierile cu Marius Șumudică! ”Mă văd...

Patronul din Liga 1 a confirmat negocierile cu Marius Șumudică! ”Mă văd cu el în două zile”

895
0

Patronul din Liga 1 a confirmat negocierile cu Marius Șumudică! ”Mă văd cu el în două zile”

RECLAMĂ

Marius Șumudică a dezvăluit că există șanse să revină în Liga 1, la Astra, iar acum a venit rândul patronului giurgiuvenilor să susțină că o întâlnire va avea loc între cei doi chiar în următoarele zile.

„Mă văd cu el peste două zile si discutam”, a spus Ioan Niculae, pentru sport.ro. Asta în situația în care omul de afaceri a luat decizia să facă din Astra o forță în Liga 1. Acesta a plătit deja salariile restante, încă de săptămâna trecută.

Marius Șumudică are oferte și din Turcia
În acest moment, Niculae are concurență serioasă din Turcia, acolo unde două echipe se luptă pentru fostul antrenor al lui Kayserispor.

„Sunt în discuţii cu două echipe din Turcia, e foarte probabil să mă înţeleg acolo. Turcia e un campionat puternic, m-a făcut să mă simt antrenor. Au toate condiţiile şi financiar stau extraorindar: prime de joc, de 10.000-15.000 de euro.

Îi primeşti a doua zi. E o ţară unde se mănâncă fotbal pe pâine. M-am simţit antrenor şi îmi doresc să mă întorc acolo. Chiar dacă din punct de vedere financinar e sub alte oferte pe care le am în momentul de faţă din zona Golfului. Dar acolo mi-a fost foarte greu, nu cred că mă întorc la arabi pentru moment”, a punctat tehnicianul.

Ioan Niculae a refuzat o ofertă pentru Denis Alibec
Același Marius Șumudică a dezvăluit că planurile pe care Ioan Niculae le are cu Astra sunt serioase. Omul de afaceri a refuzat recent o ofertă pentru Denis Alibec.

„Denis a avut o ofertă acum o săptămână din Grecia. O ofertă care nu a satisfăcut clubul Astra. A venit prin mine şi impresarul meu. Era vorba de împrumut şi opţiune de cumpărare. Domnul Niculae vrea să aducă câţiva jucători de mare valoare, vrea să se bată iar la locurile 1-2. Probabil că îşi va dori şi un antrenor bun”, a spus Şumudică, în direct la Digi Sport Special.

Sursa: Digi Sport

RECLAMĂ
Articolul precedentUltima ora!! Indragita cantareata de muzica populara, lovita de TIR!
Articolul următorRomânia afectată de fenomene meteo periculoase în ultimele 24 de ore. Zonele din țară cu probleme