Home Monden Ovidiu Komornyik, război total, la tribunal / Cu cine se luptă artistul...

Ovidiu Komornyik, război total, la tribunal / Cu cine se luptă artistul pentru un imobil în centrul Capitalei!

121
0
loading...

Celebrul artist Ovidiu Komornyik a declarat război autorităţilor, miza scandalului fiind una uriaşă: un imobil situat în centrul Capitalei!

loading...
loading...

Artistul a deschis, recent, un proces împotriva Primăriei Sector 2, împotriva Primăriei Capitalei şi împotriva Ministerului de Finanţe, solicitând instanţei să constate că instituţiile amintite îl privează de un drept asupra unui imobil situat în centrul municipiului Bucureşti. Astfel, Ovidiu Komornyik a depus mai multe probe din care rezultă că acesta a plătit ani la rând impozite pe imobiul respectiv, motiv pentru care doreşte să fie declarat oficial proprietar al acestuia. Conform legii, uzucapiunea (prescripţia achizitivă) este modul de dobândire a proprietăţii (sau a altor drepturi reale), prin posedarea neîntreruptă (a imobilului), în termenul şi condiţiile prevăzute de lege. Totuşi, legea prevede că nu este suficientă o simplă posesie, ci este necesar ca posesia exercitată să fie una utilă, aşa că, dacă va demonstra în faţa instanţei că are dreptate, artistul va lăsa autorităţile fără imobil.

În urmă cu doar câteva luni, Komornyik a mai deschis un proces care viza imobilul amintit, împotriva Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, însă magistraţii au decis: “Respinge plângerea împotriva încheierii de carte funciară privind pe petentul KOMORNYIK ATTILA-OVIDIU în contradictoriu cu intimaţii Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti şi Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sector 2, ca inadmisibilă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”.

Sursa: Spynews

loading...
loading...