Acasă STIRI SPORTIVE OUT de la Universitatea Craiova! Se antrenează deja la altă echipă, la...

OUT de la Universitatea Craiova! Se antrenează deja la altă echipă, la un an de când FCSB a vrut să-l cumpere cu 500.000 €

169
0

George Cîmpanu (23 de ani) nu este luat în calcul de Costel Gâlcă la Universitatea Craiova.

RECLAMĂ

Fostul internațional de tineret a ratat pregătirea de vară din cauza unei accidentări, și foarte probabil, va fi cedat de Universitatea Craiova sub formă de împrumut.

George Cîmpanu se antrenează cu UTA

Potrivit Sport Arad, George Cîmpanu se antrenează deja sub comanda lui Mircea Rednic la UTA Arad și va fi testat în ultimul amical al verii, disputat în compania echipei U17 a clubului.

Chiar dacă fostul internațional de tineret este deja la Arad, nu este sigur că va semna contractul cu UTA.

Mircea Rednic va lua decizia finală în cazul lui George Cîmpanu doar după ce se va consulta cu echipa medicală, care urmează să-l testeze pe fotbalistul abia revenit după o accidentare.

Gigi Becali a vrut să plătească 500.000 de euro pentru George Cîmpanu

În urmă cu doar un an, FCSB a vrut să-l cumpere pe George Cîmpanu de la Universitatea Craiova și chiar a făcut o ofertă în valoare de 500.000 de euro.

Propunerea a fost refuzată de Mihai Rotaru, care a cerut 2.5 milioane de euro. Câteva săptămâni mai târziu, Universitatea Craiova l-a împrumutat pe George Cîmpanu la ”U” Cluj, unde nu a reușit să se impună și s-a întors în Bănie după șase luni.

Eu voiam un jucător și dădeam 500.000 de euro, dar el a cerut 2,5 milioane de euro. Și pe urmă l-a dat împrumut. Cum să ceri 2,5 milioane de euro și după să-l dai împrumut? Și nu joacă nici acolo unde l-a dat.

Pe la Cluj sau nu știu… Înțelegi? U Cluj. Dacă nu-l vrei, ia, mă, 500.000 pe el! Ceri 2.5 milioane… Păi, tu îl dai împrumut. Cum să dau 2.5 milioane? Îți dai seama?

E un prieten din fotbal. Ce jucător? Cîmpanu! Cum, mă, 2,5 milioane de euro? Îți dau 500.000 de euro. Și el l-a dat împrumut. Cum să-l dai împrumut dacă face 2,5 milioane de euro?”, spunea Gigi Becali despre negocierile pentru George Cîmpanu.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/out-de-la-universitatea-craiova-se-antreneaza-deja-la-alta-echipa-la-un-an-de-cand-fcsb-a-vrut-sa-l-cumpere-cu-500-000-e-3054565

RECLAMĂ
Articolul precedentRapidistul Mircea Geoană intervine în războiul FCSB – CSA Steaua: „Au suporteri cât casa!”
Articolul următorJoe Biden, în conferința de presă: I-a confundat pe Trump cu vicepreședinta sa, Kamala Harris și pe Zelenski cu Putin