Acasă STIRI SPORTIVE Ospăţ cu lăutari şi viţel la proţap

Ospăţ cu lăutari şi viţel la proţap

796
0
FC Universitatea Craiova, echipa finanţată de Adrian Mititelu, s-a reunit aseară la restaurantul Periniţa, în prezenţa presei.

Viţelul la proţap, Mititelu cântând imnul Craiovei, muzică populară şi multă voie bună, cam acestea au fost ingredientele cu care patronul Universităţii a condimentat prima reunire a lotului. Dupa câteva acorduri de muzică populară cu care finanţatorul FC U  a încălzit asistenţa, a urmat dezmăţul. Prima victimă a fost uriaşul vitel, devorat rapid de baioneta celui mai aprig războinic al fotbalului oltean, Adrian Mititelu. Primul care a degustat viţelul a fost chiar reporterul Micapi, Cătălin Praja. Iată şi părerea degustătorului: „A fost delicios, dar mi-a dat cam puţin. N-am vrut să primesc la început, că Mititelu e cam supărat pe mine, dar n-am rezistat tentaţiei”.

RECLAMĂ

Din meniu nu putea lipsi imnul Craiovei, care a fost cântat cu frenezie de toţi jucătorii din lotul alb-albastru.  „Voi lupta până la capăt pentru această echipă. Ştiu că ne aşteaptă un campionat greu, cu multe piedici, cu arbitri care vor fi împotriva noastră, dar noi nu o să cedăm. O să luptăm până la capăt”, a afirmat Adrian Mititelu, acest haiduc al fotbalului oltean. Petrecerea a durat până la miezul nopţii. Azi, echipa are programat un antrenament pe Ion Oblemenco de la ora 18:00 după care se va pleca în primul cantonament.sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentÎn aceasta seara incepand cu ora 19.00, „Dulce-i graiul de folclor” pe Oltenia 3TV
Articolul următorPăcăliţi cu locuri de muncă. Au crezut că dau lovitura în Germania, dar au trăit un coşmar