Home Monden Ornela Pasăre se pregătește să plece în luna de miere alături de...

Ornela Pasăre se pregătește să plece în luna de miere alături de soțul ei. Ce destinație au ales: „Am visat foarte mult la…”

186
0
loading...

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ornela Pasăre a mărturisit că se pregătește să plece în luna de miere alături de bărbatul lângă care își dorește să-și petreacă tot restul vieții. Ce destinație a ales îndrăgita artiste, dar și ce planuri are pentru vacanța la care a visat de multă vreme.Ornela Pasăre, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, trăiește o frumoasă poveste de dragoste și s-a căsătorit în mare secret, iar acum se pregătește să meargă în luna de miere. Ce destinație a ales frumoasa cântăreață, dar și ce planuri de vacanță are.

loading...

Ornela Pasăre se pregătește să plece în luna de miere alături de soțul ei

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ornela Pasăre a mărturisit că visa de foarte multă vreme la această lună de miere. Artista a ales ca destinație Maldive, unde va petrece clipe prețioase alături de partenerul ei de viață. Cântreața și-a făcut bagajele cu câteva zile înainte de plecare și avut grijă să aleagă un loc potrivit pentru ea și soțul ei.

„Am visat foarte mult la această lună de miere, dar, din păcate, nu am avut timp până acum. Plecăm în țările calde, într-un loc foarte frumos, exotic și anume în Maldive. Plec cu multe bagaje. (…) Abia aștept să înot acolo cu rechinii, cu acei peștișori exotici. Mă relaxează foarte mult. O să avem multe cine romantice pentru că noi suntem foarte romantici. Vrem multă liniște”, a mărturisit Ornela Pasăre, în cadrul emisiunii Star News.

Când vine vorba de viața ei sentimentală, Ornela Pasăre este foarte discretă și nu s-a afișat decât o singură dată public cu soțul ei, chiar dacă este foarte activă pe paginile de socializare. Artista a publicat o fotografie alături de partenerul ei de viață, dar a avut grijă să nu-i dezvăluie identitatea în fața urmăritorilor ei.

De ce a ales să plece în Maldive

Ornela Pasăre a ales să plece în luna de miere în Maldive, pentru că susține că este un loc potrivit pentru o asemenea ocazie. Artista a ținut să precizeze că este sigură că va avea parte de multe momente romantice alături de cel ce i-a furat inima. Cu zâmbetul pe buze tot timpul, cântreața este nerăbătoare să petreacă clipe de vis împreună cu partenerul ei de viață.

„Am ales acea locație pentru că mi se pare un loc anume pentru luna de miere. Se va întâmpla și acest lucru (nr. să aibă un copil), însă eu am niște contracte de onorat și pe urmă promit că mă pun pe treabă. Mai durează… Eu sunt organizată, totul e programat”, a adăugat artista.

Îndrăgita artistă a fost întrebată dacă se gândește să facă un mare pas și să aducă pe lume un copilaș. Ornela Pasăre a mărturisit că vrea să devină mămică peste ceva timp, atunci când își va onora contractele pe care le are.Ornela Pasăre trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar acum se pregătește să plece în Maldive, unde cu siguranță că va petrece clipe prețioase alături de bărbatul cu care a ales să-și trăiască restul vieții.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/ornela-pasare-se-pregateste-sa-plece-in-luna-de-miere-alaturi-de-sotul-ei-ce-destinatie-au-ales-am-visat-foarte-mult-la-foto-275620.html

loading...