Acasă STIRI SPORTIVE Olguţa: “Craiova va aparţine în totalitate suporterilor”

Olguţa: “Craiova va aparţine în totalitate suporterilor”

789
0
Olguţa Vasilescu a dezvăluit că, potrivit unui sondaj de opinie, cei mai mulţi suporteri ai Universităţii Craiova vor echipa primăriei, recte CS Universitatea, nu FC Universitatea, echipa lui Adrian Mititelu.

Într-un interviu acordat ziuanews.ro, Lia Olguţa Vasilescu a dezvăluit culisele “divorţului” de Adrian Mititelu. “A zis că el nu primeşte ordine de la mine. Atunci a fost primul semnal de alarmă pentru mine, că omul n-are niciun gând! Între timp, toți prietenii lui din presă mă atacau crunt. Și el zicea că nu are nicio legătură, dar acum l-a pus director de comunicare pe omul care a debitat cele mai mari minciuni despre mine și care mi-a făcut plângeri pe la ANI sau DNA (Ion Spânu, director de comunicare la FC Universitatea Craiova, n.r.)”. Olguţa a precizat că, în momentul în care CS Universitatea Craiova va promova în Liga I, acţiunile societăţii care va finanţa echipa vor fi listae la bursă. “Majoritatea suporterilor vor să scape de Mititelu…Din 3 în 3 luni, verific ce vor craiovenii. 64 la sută vor echipa primăriei și doar 7 la sută pe cea a lui Mititelu. Restul nu știu, nu răspund. Umilitor!”, a declarat Olguţa Vasilescu pentru ziuanews.ro.

RECLAMĂ

RECLAMĂ
Articolul precedentGORJ: Tragedie în Gorj: O femeie a murit după ce a născut acasă
Articolul următorDa, s-au dezbracat, dar asta nu inseamna ca n-au si ceva in cap! N-o sa ghicesti niciodata cu ce note au luat bac-ul cele mai sexy femei din Romania!