Acasă STIRI SPORTIVE Oamenii cu bani întârzie să investească la Craiova, fanii îi sunt recunoscători...

Oamenii cu bani întârzie să investească la Craiova, fanii îi sunt recunoscători Primăriei: „Olguţa Vasilescu e singurul om ce s-a implicat, fără dânsa nu reveneam în vara asta”

608
0

La mai bine de o lună de la întâlnirea pe care Adrian Mititelu a avut-o cu suporterii şi cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, pentru a pune la cale planul revenirii Universităţii Craiova în fotbalul românesc, efectele anticipate de şeful oltean întârzie. Liderilor galeriei le fusese prezentat un proiect în care mai mulţi investitori urmau să contribuie cu bani pentru a face din Ştiinţa o forţă în cel mai scurt timp, dar aceştia nu au apărut încă. Fanii îi sunt însă recunoscători Liei Olguţa Vasilescu, primarul oraşului Craiova, care a cumpărat un teren de 1,5 milioane de euro aparţinând lui Adrian Mititelu, pe ca acesta să aibă suma necesară demarării proiectului.

RECLAMĂ

„Vedem şi noi că, la mai bine de o lună, nimeni nu se înghesuie cu bani. Din acest motiv îi mulţumim doamnei Olguţa Vasilescu pentru tot ce face pentru echipă. Dacă dânsa nu se implica, nu cred că am fi putut juca din această vară. După fostul ministru Ştefan Andrei şi Adrian Păunescu, doamna Vasilescu este singurul om politic ce s-a implicat să ajute echipa. Dacă dânsa va ajuta şi în continuare echipa de fotbal, Universitatea nu are cum să nu renască”, a spus Gabi Blondu’, liderul galeriei oltene, pentru ProSport.

ProSport a aflat că, pe lângă banii aduşi prin cumpărarea terenului şi prin aportul pe care îl va aduce la plata utilităţilor de la stadion, primarul Lia Olguţa Vasilescu va căuta o modalitatea de a-i remunera pe viitorii jucători ai Universităţii, dacă aceştia vor obţine promovarea în vara anului viitor. sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentLa Craiova, o grupare de libanezi si romani este suspectata ca ar fi pregatit actiuni teroriste
Articolul următorSex la comun în căminul 10