Home Stiri O tânără din Chișinău, studentă la medicină, a fost ucisă de logodnicul...

O tânără din Chișinău, studentă la medicină, a fost ucisă de logodnicul ei. Bărbatul și-a luat viața după ce a împușcat-o

860
0
loading...

Tragedie fără margini în Chișinău! O tânără, studentă la medicină, a fost ucisă de logodnicul ei. Bărbatul cu care urma să se căsătorească în scurt timp a împușcat-o, apoi și-a luat viața. Ana avea 24 de ani și era asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

loading...
loading...
  • O tânără studentă la medicină a fost ucisă de logodnicul ei
  • Bărbatul a împușcat-o, apoi și-a luat viața

Ana, o tânără studentă la medicină, a fost ucisă de cel care avea să-i devină soț. Bărbatul a împușcat-o mortal, apoi și-a luat viața. Ucigașul a mers la locuința fetei din Hîncești chiar cu o oră înainte de tragedie, începând să-i amenințe familia. Tânăra era acasă doar cu tatăl ei, care ulterior a plecat, lăsându-i pe cei doi viitori soți să-și rezolve problemele.

O tânără din Chișinău a fost ucisă de cel care avea să-i devină soț

Ana era studentă la Facultatea de Medicină în primul an și era asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Tânăra avea vârsta de 24 de ani și urma să se căsătorească cu logodnicul ei.

Potrivit presei locale, bărbatul în vârstă de 28 de ani care avea să-i devină soț în curând Anei, a mers la locuința fetei din Hîncești și a început să-i amenințe familia cu moartea, moment în care tatăl tinerei a părăsit casa. Astfel, părintele a declarat că a auzit mai multe focuri de armă imediat ce a părăsit locuința.

Spitalul unde Ana era asistentă medicală a făcut public decesul tinerei pe pagina de Facebook, astfel că cei care i-au fost colegi la unitatea spitalicească o plâng amarnic pe tânăra ucisă de cel care avea să-i devină soț.

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală în Departamentul Primiri Urgențe. Născută în anul 1997, a urmat studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din anul 2019, după absolvirea studiilor și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos. Zbor lin, Ana!”, se arată în mesajul instituției.

De asemenea, o prietenă de-a Anei a declarat pentru presa locală că cei doi tineri urmau să se căsătorească, însă nimeni nu știa când avea să se întâmple evenimentul.

„De știai… că cel mai iubit de tine… Te va lua de lânga noi…. de știai draga mea. Scumpa și iubita mea colegă, prietenă si iubit copil al familiei tale. Te rog, Iartă-mă. Dumnezeu să îți așeze sufletul cu cei drepți”, a mai scris o prietenă de-a Anei pe Facebook.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/o-tanara-din-chisinau-studenta-la-medicina-a-fost-ucisa-de-logodnicul-ei-barbatul-sia-luat-viata-dupa-ce-a-impuscato-261254.html?fbclid=IwAR2KRdHjOWwrE0QniPF20860GK-A2OrTVVYd_F2JIeC8sGlGlrCGQ93G3EM

loading...
loading...