Home Stiri O femeie din Iași a obligat o adolescentă să întrețină relații sexuale...

O femeie din Iași a obligat o adolescentă să întrețină relații sexuale cu soțul ei. I-a smuls părul din cap, iar scena a fost filmată

5955
0
loading...

O adolescentă de numai 14 ani a fost traumatizată pe viață de o familie din Iași. O femeie a obligat-o pe copilă să întrețină relații sexuale cu soțul ei, în timp ce era filmată și privită de alți oameni. Agresoarea i-a smuls părul din cap pentru a o face să-și ispășească ”pedeapsa”.

loading...
loading...
  • Adolescenta agresată are 14 ani.
  • Femeia din Iași a fost ajutată de martori.

La numai 14 ani, o adolescentă a fost bătută, umilită și obligată să întrețină reații sexuale cu un adult de către o femeie din Iași. Agresoarea a tras-o de păr pe copilă până i l-a smuls și a obligat-o să-i facă sex oral soțului ei, în timp ce scena era filmată, conform surselor bzi.ro.

Întreaga oroare a fost privită și chiar filmată de alți oameni care se aflau în cameră. Nimeni nu a intervenit, martorii fiind amuzați și deloc deranjați de ceea ce se întâmpla.

Aolescentă bătută, dezbrăcată și obligată să întrețină relații sexuale

În imaginile obținute de sursa citată se vede că adolescenta a fost bătută, dezbrăcată și obligată să-i facă sex oral unui adult. Agresoarea, o femeie care ar fi putut să-i fie mamă, o înjură și o trage de păr, după ce a dezbrăcat-o pe jumătate.

Pe înregistrare, femeie îi reproșează că a urinat în casă și că a băut alcool, iar drept pedeapsă, aceasta trebuie să întrețină relații sexuale cu soțul ei.

„Vină aici, că te omor dacă nu. Bețivă ce ești. N-ai vrut să-i s..i p..a lui Raj. Crezi că te joci cu mine?” spune femeia în înregistrarea video.

Femeia din Iași a fost ajutată de cei care au filmat oroarea

Adolescenta plânge și imploră să fie cruțată, iar apoi menționează că îi este rău. Agresoarea nu se oprește, iar la un moment dat este ajutată de un bărbat, care o dezbracă pe copilă. Din acel moment, filmarea se oprește.

Clipul video a fost distribuit prin sat, iar cazul a ajuns în atenția poliției. Oamenii legii au deschis deja un dosar penal, potrivit bzi.ro.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/o-femeie-din-iasi-a-obligat-o-adolescenta-sa-intretina-relatii-sexuale-cu-sotul-ei-ia-smuls-parul-din-cap-iar-scena-a-fost-filmata-foto-261240.html?fbclid=IwAR1YiJtkoqJns0t4Yn60K6d7Ibil2akbXekfmQt6g39s8svQN11iWMarnQA

loading...
loading...