Acasă Stiri O şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac, după ce şoferul unui...

O şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac, după ce şoferul unui microbuz cu călători nu s-a lăsat depăşit, la Constanţa

265
0

Şoferul unui microbuz cu călători şi-a pus ambiţia cu o şoferiţă care intrase în depăşire, acesta accelerând, blocându-i revenirea pe bandă.

RECLAMĂ

Femeia s-a panicat, când a văzut că şoferul de microbuz îi blochează reîncadrarea în bandă, ajungând cu maşina într-un copac de pe marginea drumului.

Şoferul unui microbuz cu călători, la un pas să producă o tragedie

O şoferiţă de 41 de ani a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DJ 226, în apropierea localităţii constănţene Mihail Kogălniceanu, după ce a pierdut controlul direcţiei în timpul efectuării depăşirii unui microbuz cu călători, al cărui şofer nu a vrut să se lase depăşit, informează radioconstanta.ro.

„Un bărbat, de 62 de ani, a condus un microbuz de transport călători (ruta Constanţa – Hârşova) pe DJ 226, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, dinspre Mihail Kogălniceanu către Târguşor şi, pe fondul nerespectării obligaţiei celui care este depăşit – să circule cât mai aproape de marginea din dreapta a părţii carosabile sau a benzii pe care se deplasează – acesta ar fi creat o stare de pericol pentru un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, în timp ce aceasta ar fi efectuat manevra de depăşire a microbuzului. Pentru a evita intrarea în coliziune laterală cu acesta, conducătoarea auto a virat către stânga, unde a intrat pe acostament, ulterior pierzând controlul direcţiei şi intrând în coliziune cu un copac”, precizează IPJ Constanţa.

Şoferul a fost identificat, iar poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentBătaie cu coase şi bâte la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa
Articolul următorCod galben de vânt puternic în opt judeţe din ţară