Acasă Stiri Bătaie cu coase şi bâte la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa

Bătaie cu coase şi bâte la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa

287
0

Zeci de persoane s-au luat la bătaie, ieri, în faţa sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanţa, iar scandalul a fost aplanat doar după intervenţia luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

RECLAMĂ

Totul a pornit de la un bărbat care a mers la Medicina Legală pentru a scoate un certificat medico-legal în baza căruia să poată depună plângere împotriva unui bărbat care l-a lovit.

Totuşi, bărbatul, însoţit de familia sa, a fost întâmpinat la intrarea în sediul SML de zeci de persoane ale rivalului.

Înarmaţi cu bâte, topoare şi chiar o coasă, scandalagii au început să se lovească reciproc, iar martorii au sunat disperaţi la numărul de urgenţă 112.

„În jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, are loc o încăierare între mai multe persoane.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală.

Persoanele implicate au fost identificate și au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.
Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la S.M.L. Constanța pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, bărbatul în cauză, împreună cu familia acestuia au fost așteptați de alte persoane, fiind iscat un conflict.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și  liniștii publice și distrugere”, se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

Astăzi, poliţiştii au anunţat că 11 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore în urma scandalului produs în faţa Serviciului de Medicină Legală din Constanţa.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentVIDEO | Nicola a fost găsită moartă în casă, la câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring. Tragedie în boxul englez
Articolul următorO şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac, după ce şoferul unui microbuz cu călători nu s-a lăsat depăşit, la Constanţa