Home Stiri O româncă e condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea unui mare...

O româncă e condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea unui mare campion de dans! L-a drogat cu „Respiraţia Diavolului”

653
0
loading...

O româncă, stabilită în Marea Britanie, a fost acuzată pentru uciderea Adrian Murphy, un mare campion de dans, celebru în Regatul Unit. Diana Cristea, 18 ani, și iubitul ei, Joel Osei, 25 de ani, sunt acum după gratii, primind închisoare pe viață.

loading...
loading...

Ei l-au omorât pe Adrian Murphy folosind drogul „Respiraţia Diavolului”.

Presa engleză susține că dansatorul a fost ucis în 2019, într-un apartament din Londra, ancheta pornind după ce Cristea și Osei au vrut să cumpere diamante de 80.000 de lire sterline de la un bijutier, dar au încercat să plătească folosind cardul lui Murphy. Poliția i-a prins, s-a deschis proces și au fost condamnați.

O româncă e condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea unui mare campion de dans. L-a drogat cu „Respiraţia Diavolului”

Cei doi au otrăvit și un alt bărbat, care a scăpat cu viață. I-au furat însă bani și bunuri în valoare de 2.000 de lire sterline. Au folosit tot drogul „Respiraţia Diavolului”, care face ca victima să nu se poată apăra. „Ultimele două lucruri pe care mi le amintesc au fost că am început să mă simt fără suflare şi simţeam că vine întunericul peste mine. Îmi amintesc că stăteam în picioare şi simţeam ca şi cum mi s-ar fi injectat plumb în ele. sau ceva de genul acesta. Mai ţin minte că m-am gândit că o să leşin şi atunci trebuie să se fi întâmplat asta”, a spus persoana respectivă, fără ca identitatea să-i fie dezvăluită. Osei își racola victimele cu ajutorul unei aplicații pentru gay, iar Cristea era cea care-i asigura plecarea rapidă din apartamentele victimelor.

Procurorii au anunțat că după autopsie în corpul lui Murphy s-au găsit urme ale drogului: „Se spune că este popular atât printre tâlharii, cât şi printre violatorii care îl folosesc pentru a-şi face victimele să nu se mai poată mişca, lăsându-le inconştiente pentru perioade lungi de timp”.

„Cei doi inculpaţi sunt un cuplu de tâlhari nemiloşi, escroci care caută să câştige bani uşor cu orice preţ pentru victimele lor” au mai spus anchetatorii. Acum au primit pedeapsa, închisoare pe viață.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/o-romanca-e-condamnata-la-inchisoare-pe-viata-pentru-uciderea-unui-mare-campion-de-dans-19235728?utm_source=CANCANCUB&utm_medium=CROSS&utm_campaign=PROMO

loading...
loading...