Acasă STIRI SPORTIVE O nouă amânare în procesul privind palmaresul Universității Craiova! Mititelu acuză jocuri...

O nouă amânare în procesul privind palmaresul Universității Craiova! Mititelu acuză jocuri de culise

406
0

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să amâne din nou pronunțarea în dosarul în care Adrian Mititelu se luptă pentru palmaresul Universității Craiova

RECLAMĂ

Decizia ar fi trebuit să fie anunțată astăzi, însă pronunțarea a fost amânată pentru data de 5 noiembrie.

O nouă amânare în procesul privind palmaresul Universității Craiova! Reacția lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, patronul clubului U Craiova 1948, acuză jocuri de culise și crede că reprezentații clubului din Liga 1, Universitatea Craiova, influențează acest proces.

În plus, Mititelu spune că este gata să renunțe la a se mai lupta în vreun proces dacă nu va avea câștig în cel privind palmaresul clubului Universitatea Craiova.

Amânarea pronunțării pe Recursul lui Badea este de RĂU AUGUR !
Președintele Completului de judecată magistratul Marian Buda doljean la origine, fost judecător în cadrul instanțelor craiovene, nu avea niciun motiv să amâne pronunțarea atât timp!

Vă spun direct fără nicio teamă, Buda și Rotaru sunt pe mână de mult timp, am dovezi și o să le duc la Secția Specială!
Rotaru își dorește cu orice preț casarea hotărârii Curții de Apel Timisoara, trimiterea la rejudecare în faza apelului ori poate chiar la fond! Asta înseamnă alți 2- 3 ani de proces!

L-am recuzat pe Buda, el s-a abținut formal, degeaba însă, a rămas în dosar! Dacă ar fi dorit să nu fie implicat n-ar fi fost nicio problemă să iasă din cauză, însă a vrut sa rămână cu orice preț!

Vreau să știți ca Buda este implicat și în procesul cu marca, a dirijat totul din umbră, inclusiv strămutarea de la Craiova șa Timișoara a fost manevrată de el!

Oricum soarta ADEVĂRULUI ȘI A DREPTĂȚII SE VA DECIDE ODATĂ CU ACEASTĂ DECIZIE!
Dacă și de data asta justiția îi face jocurile lui Rotaru, eu unul spun stop! A trecut UN DECENIU de când mă lupt prin instanțe cu dreptatea în mână!”, a scris Adrian Mititelu, pe FaCebook

Sursa: digisport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCum arată viața lui Mihăiță Neșu la aproape zece ani de când a rămas paralizat: „Scriu cu gura, de aceea am contracturi
Articolul următorUn oltean a fost votat primar într-o localitate și validat în alta!