Acasă Life Style O influenceriţă susţine că le cere bărbaţilor extrasul de cont înainte de...

O influenceriţă susţine că le cere bărbaţilor extrasul de cont înainte de prima întâlnire: „Vreau să mă întâlnesc cu un tip bogat. Cred că am tot dreptul”

433
0

O influenceriţă a stârnit rumoare în mediul online, după ce a recunoscut că le cere bărbaţilor extrasul de cont înainte de a ieşi cu ei la prima întâlnire. Tânăra a explicat că nu îşi doreşte o relaţie cu o persoană care nu e capabilă să o întreţină.Sofia Franklyn, fosta co-gazdă a revistei Call Her Daddy, a mărturisit cerinţa controversată pe care o are înainte de orice întâlnire, în timpul celui mai recent episod de podcast, „Sofia with an F”. Vedeta TikTok, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că le cere potențialilor pretendenți detaliile bancare, deoarece vrea să se întâlnească doar cu bărbaţi potenţi financiar.„Nu glumesc, le-am cerut ultimilor trei bărbaţi cu care m-am întâlnit să-mi trimită detaliile bancare”, a început ea. Când invitatul la podcast, Leo Skepi, a întrebat de ce le cere bărbaților extrasele de cont, Sofia a răspuns sincer: „Pentru că vreau să mă întâlnesc cu un tip bogat care are bani. Cred că, știi, am o slujbă. Am mare succes. Așa că cred că am tot dreptul de a spune: «Bună, suntem la același nivel sau îmi pierd timpul?»”.Reacţii ample în mediul online după afirmaţiile controversate

RECLAMĂ

Interviul plin de sinceritate al influenceriţei a stârnit rumoare în mediul online, iar un clip postat pe TikTok a strâns aproape un milion de vizualizări şi comentarii în timp record. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor au fost revoltați de cerința pe care o are tânăra înainte de a ieşi la întâlnire, mulți fiind de acord că dragostea este mai importantă decât banii.

„Când vorbești cu un cuplu de bătrâni căsătoriți, în niciun moment nu vorbesc despre bani”, a comentat o persoană. „Amintiri, copii, eventual nepoți, prieteni, excursii, povești amuzante.”

„[Eu] aș putea avea un miliard de dolari, dacă ea întreabă asta, plec și nu plătesc pentru întâlnire”, a spus altcineva.

„Banii nu înseamnă succes”, a scris un al treilea utilizator, în timp ce un alt TikToker a comentat: „Dragostea și conexiunea autentică pur și simplu nu mai există?”

Totuși, unii oameni au simțit că este important să fie la același nivel financiar cu partenerul lor, astfel încât unul să nu aibă mai multă greutate decât celălalt în relație, potrivit The Independent.

„Da, este o necesitate!!” a spus un utilizator.

„Eu și logodnicul meu ne potrivim în mod egal. Dar, dacă aș fi singură, aș avea nevoie de o persoană care să fie la nivelul meu”, a scris o altă persoană. „Sunt de acord cu ea în cea mai mare parte.”

Absolut 300% de acord! Meriți să ai un bărbat la același nivel cu tine!”

Influenceriţa care foloseşte LinkedIn pentru întâlniri romantice

Sofia Franklyn nu este prima femeie care a împărtășit tactica ei controversată de a-şi găsi partenerii potriviţi pentru a ieşi la întâlniri. Întrucât o serie de aplicații de dating poate face găsirea persoanei potrivite uneori dificilă, o femeie a mărturisit că își folosește contul LinkedIn ca platformă de dating pentru a găsi bărbaţii potriviţi pentru aşteptările ei.

La începutul acestei luni, utilizatorul TikTok Candice (@candi.licious) a împărtășit într-un videoclip că folosește platforma de socializare folosită în mod normal în scop profesional, ca o aplicație de dating, tocmai datorită filtrelor din bara de căutare, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi persoane în funcţie de educaţia pe care au urmat-o şi cariera pe care o au. Ea a explicat, de asemenea, cum utilizatorii LinkedIn pot găsi oameni în funcție de „țara” în care se află, spre deosebire de aplicaţiile de dating care se bazează mai mult pe locaţia în timp real. Totuşi, Candice recunoaşte că are şi LinkedIn-ul defecte: nu are opţiunea de a selecta înălţimea dorită pentru posibili pretendenţi.

Dar cel puțin există fotografii foarte frumoase, pe baza cărora pot analiza şi înălţimea”, glumeşte influenceriţa.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de acord cu tehnica tinerei. Unii internauţi susţin că e o tactică lipsită de profesionalism să cauţi parteneri de dating pe o aplicaţie pentru joburi.

Mulțumesc pentru conştientizare, foarte neprofesionist. Imaginaţi-vă să se angajeze într-o corporaţie doar ca să-şi găsească un soţ”, a scris un internaut.

sursa: https://observatornews.ro/entertainment/o-influcenerita-sustine-ca-le-cere-barbatilor-extrasul-de-cont-inainte-de-prima-intalnire-vreau-sa-ma-intalnesc-cu-un-tip-bogat-cred-ca-am-tot-dreptul-539237.html?fbclid=IwAR1G5TUu6HMatWqiD1pYx13sfKAoZ2YpeDbdbw-kfjiQATnhszo6JMKXsBM

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbat surprins cum se droghează în plină zi, lângă Curtea de Apel Bucureşti. Oamenii din zonă vor să rezolve singuri problema
Articolul următorTânără de 29 de ani, bătută cu bestialitate și sechestrată de fostul iubit, în Caraș-Severin. Bărbatul cu 14 ani mai mare ar fi fost orbit de gelozie