Acasă Stiri Tânără de 29 de ani, bătută cu bestialitate și sechestrată de fostul...

Tânără de 29 de ani, bătută cu bestialitate și sechestrată de fostul iubit, în Caraș-Severin. Bărbatul cu 14 ani mai mare ar fi fost orbit de gelozie

319
0

Caz revoltător în Caraș-Severin. Un bărbat de 43 de ani  și-ar fi bătut și sechestrat fosta iubită, o tânără de 29 de ani. Cei doi ar fi avut o relație de trei luni de zile și, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi lovit-o, după ce femeia a mers la el acasă, potrivit Mediafax. Polițiștii din Caransebeș au dispus duminică reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Vineri dimineața, în jurul orei 6.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost bătută și sechestrată.

RECLAMĂ

Polițiștii s-au deplasat în localitatea Prisaca unde au identificat-o pe femeia de 29 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului și al picioarelor. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată cu Ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Tânără de 29 de ani, bătută și sechestrată de fostul iubit

Din cercetări s-a stabilit că în data de 29 august, femeia s-ar fi deplasat la domiciliul fostului concubin, un bărbat de 43 de ani, din Caransebeș, cu care ar fi avut o relație de aproximativ trei luni, iar la un moment dat, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia ar fi reușit să iasă din locuința acestuia în dimineața zilei de vineri, deplasându-se la domiciliul părinților din localitatea Prisaca.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat la o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit, în urma căreia au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă de interes în cauză. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul de 43 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale. Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

sursa”https://observatornews.ro/eveniment/tanara-de-29-de-ani-batuta-cu-bestialitate-si-sechestrata-de-fostul-iubit-incarasseverin-barbatul-cu-14-ani-mai-mare-ar-fi-fost-orbit-de-gelozie-539240.html?fbclid=IwAR3e6js1xyWxinPFlyyV0BY4cB-wuFKUqSu-STAhSCQZoJ7rUuRH_n9Kugg

RECLAMĂ
Articolul precedentO influenceriţă susţine că le cere bărbaţilor extrasul de cont înainte de prima întâlnire: „Vreau să mă întâlnesc cu un tip bogat. Cred că am tot dreptul”
Articolul următorBărbat reclamat la poliție de soție că s-a urcat beat la volan