Acasă STIRI SPORTIVE „O fi Mitriță un Messi, dar Florinel Coman e Cristiano Ronaldo în...

„O fi Mitriță un Messi, dar Florinel Coman e Cristiano Ronaldo în România” Discuții aprinse, pe cifre

381
0

Florinel Coman și Alexandru Mitriță, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi de România. Cele două vedete ale FCSB și Universității Craiova analizate la Fanatik SuperLiga.

RECLAMĂ

Florinel Coman a bătut-o de unul singur pe FC Voluntari, în timp ce Alexandru Mitriță a făcut de asemenea un meci foarte bun cu Petrolul. De ce mijlocașul FCSB-ului e peste starul Universității Craiova.

Florinel Coman, cel mai în formă jucător din SuperLiga: „Poate să încerce orice acțiune că îi ies toate”

Mihai Stoichiță e convins că „perla” FCSB-ului este în acest moment la un nivel mai bun decât Alexandru Mitriță: „Faptele confirmă. Florinel Coman mi se pare la ora actuală că are o degajare când are mingea, n-are nicio emoție. Poate să încerce orice acțiune că îi ies toate”.

Analistul a mai remarcat un amănunt important: „Plus că uitați-vă la el cum arată din punct de vedere fizic. Lasă talentul și calitățile astea pe care le are și care fac diferența. Îl felicit pentru ceea ce face”

Vivi Răchiță se lasă însă mai greu impresionat: „Dar nici fundașii ăia… Ricardinho cu Turda. Și doamna Lili de aici știe că Florinel Coman și-o face pe dreptul și dă la colțul lung. Vino mă, Ricardinho și tu, Turda.

Golul doi este predat la grupele de copii și juniori U12, cu minge lungă, deviere și plecare în spatele fundașilor centrali Turda și Matricardi sau Armaș care joacă în naționala Moldovei”.

Florinel Coman, pe urmele lui Adrian Ilie? „Are timp să ajungă și el”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a pus realizările lui Coman pe hârtie: „Cifre la Florinel: 14 goluri, 8 pase de gol. O fi Mitriță un Messi, dar în mod sigur Florinel este Cristiano Ronaldo al acestui campionat. Are cifre peste, are ambiție, îl văd montat”.

Mihai Stoichiță a făcut o comparație neașteptată: „Voiam să fac o paralelă Adi Ilie-Florinel Coman, chiar dacă e devreme. Adi a ajuns în alte sfere ale fotbalului și la alte performanțe, dar are timp să ajungă și el. 

Să dea Dumnezeu să o țină tot așa. Este foarte important nu numai pentru FCSB, dar și pentru echipa națională. Dar în primul rând pentru el. Dacă vrea el poate fi noul Adrian Ilie. Și dacă va continua în ritmul ăsta”.

Verdictul lui Adrian Ilie: „Are calitate să stea acolo sus”

Adrian Ilie atrage însă atenția și are un sfat pentru Coman: „Este foarte ușor să ajungi acolo sus. Este foarte greu să te menții la nivelul ăla și când cazi de acolo te duci ca pe sanie. Păi când te simți sus acolo de fiecare dată și când te duci la vale nu te mai oprești. Mental nu poți să te oprești. 

Și Coman are calitate să stea acolo sus. Eu aș vrea să îl văd așa la fiecare meci, să facă diferența, să dea un gol. Eu aș zice pentru el să lase puțin nervii. Când e mai calm joacă mai bine. În prima repriză nu prea i-a ieșit jocul fiind nervos”, a mai spus „Cobra” la FANATIK SUPERLIGA

SURSA: https://www.fanatik.ro/o-fi-mitrita-un-messi-dar-florinel-coman-e-cristiano-ronaldo-in-romania-discutii-aprinse-pe-cifre-la-fanatik-superliga-20622450

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru a anunțat ce sumă va băga noul patron al Universității Craiova, cărui îi va vinde echipa! Clubul s-ar transforma într-o „bestie” a Superligii: „Salarii de 70.000 de euro pe lună. Mihăilă și Cicâldău ar vrea acasă”
Articolul următorCine este bărbatul care a înșelat mai mulți primari prin „metoda jurnalistul”. Recidivist, închis pentru aceleași fapte