Acasă Life Style O fetiță a rămas fără un ochi din cauza unei forme rare...

O fetiță a rămas fără un ochi din cauza unei forme rare de cancer! Medicii i-au spus inițial mamei că bebelușul are o eczemă

499
0

O fetiță a rămas fără un ochi din cauza unei forme rare de cancer. Mama micuței a rămas devastată după ce fetiței ei a trebuit să-i fie extirpat un ochi. Micuța a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, deși medicii i-au spus inițial că este o eczemă.

RECLAMĂ

O fetiță a rămas fără un ochi din cauza unei forme rare de cancer

Femeia susține că nu putea să aștepte două săptămâni pentru a vedea ce se întâmplă, așa că a contactat un medic oftalmolog. Acesta a sfătuit-o să meargă la un spital local pentru a grăbi lucrurile.

Katherine O’Neill: „Amelia este o adevărată luptătoare“

După ce a fost diagnosticată, Amelia a avut șase ședințe de chimioterapie între martie și august 2021. Tumora s-a micșorat, dar cancerul a început să crească din nou, ceea ce a însemnat că Amelia avea nevoie de patru injecții de chimioterapie în ochi. Din această cauză, Katherine a luat decizia sfâșietoare de a îndepărta ochiul fiicei sale într-o operație de trei ore.

„Am dormit în pat lângă ea, în timpul chimioterapiei. A fost conectată cu fire și a fost îngrozitor să privești ce i se întâmplă. A doua zi dimineața, părea foarte palidă și de îndată ce s-a trezit, a vărsat. Am luat decizia apoi să-i îndepărtat ochiul Ameliei”, a spus mama.

Ochiul stâng al Ameliei a fost extirpat pe 8 decembrie 2021. Acum, micuța are un ochi protetic și se descurcă „fantastic”, după cum spune mama micuței.

„Este o superstar. Are o personalitate puternică, de luptătoare. Este mereu dornică să încerce lucruri noi și să-și facă prieteni noi. Iubește Peppa Pig, să meargă în parc și să ajute în bucătărie”, a adăugat mama Ameliei.

Potrivit Childhood Eye Cancer Trust (CHECT), semnele tipice ale retinoblastomului includ o strălucire albă care poate apărea doar în anumite lumini. O fetiță a rămas fără un ochi din cauza unei forme rare de cancer, retinoblastomul fiind foarte rar întâlnit la copii.

sursa: https://stirilebzi.ro/o-fetita-a-ramas-fara-un-ochi-din-cauza-unei-forme-rare-de-cancer-medicii-i-au-spus-initial-mamei-ca-bebelusul-are-o-eczema-19606?utm_source=SBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST

RECLAMĂ
Articolul precedentO fetiță de opt ani s-a dus să se tundă, dar a avut parte de o surpriză uriașă!
Articolul următorRona Hartner, prima apariție publică, după tratamentul cu citostatice: „Mi-am cumpărat loc de veci” –