Home Stiri O fată de zece ani a aflat că mai are doar 24...

O fată de zece ani a aflat că mai are doar 24 de ore de trăit.

450
0
loading...

O fată de zece ani a aflat că mai are doar 24 de ore de trăit. Copila a fost dusă la medic în Marea Britanie pentru probleme cu vederea. O fetiță de 10 ani care s-a plâns de vedere încețoșată a aflat că mai are de trăit 24 de ore după ce medicii i-au găsit o tumoare în creier. 

loading...
loading...

Hollie Hartley, în vârstă de zece ani, s-a îmbolnăvit în timp ce era la școală și a fost dusă de urgență la spital de familia ei îngrijorată. Apoi i s-a dat diagnosticul sumbru care a fost găsită o tumoare pe creier și va fi moartă în cursul zilei. Din fericire, tânăra, din Dagenham, East London, nu a renunțat.

Fratele ei Charlie, în vârstă de 18 ani, a declarat pentru Essex Live:„Sora mea ne întreba dacă va muri și dacă se va culca nu se va trezi – a fost sfâșietor. Dar încercam să fim pozitivi de dragul ei”.

La început, Charlie a crezut că sora lui încearcă să-și ia o zi liberă de la școală, când s-a plâns că nu se poate ridica din pat dimineața. Dar după ce școala a sunat-o să o ia de acasă, fiind bolnavă și având o vedere încețoșată, familia îngrijorată a dus-o la spital pentru analize. După o așteptare  de șase ore, li s-a dat vestea devastatoare: Hollie mai avea de trăit doar o zi. A supraviețuit miraculos celor 24 de ore și a fost dusă la Spitalul Great Ormond Street, unde tumora a fost îndepărtată cu succes.

Mai târziu, medicii au descoperit că suferea de neurofibromatoză – o afecțiune rară a pielii în care se formează tumori pe țesuturile nervoase. Boala poate provoca uneori dezvoltarea tumorilor în creier pe nervii cranieni sau pe măduva spinării.

Hollie va trebui acum să trăiască cu starea incurabilă pentru tot restul vieții și să se întoarcă la spital la fiecare trei luni pentru o scanare RMN până la 16 ani. De asemenea, va trebui să fie supusă chimioterapiei pentru a îndepărta creșterile sau tumorile.

Fratele ei a spus: „Acum își dă seama prin ce trece. Vrea să se asigure că toată lumea este în regulă și își ascunde durerea. Este foarte greu să te uiți la asta.”

Nu există nici un remediu pentru tipul de neurofibromatoză, cunoscut sub numele de NF1

„Încercăm doar să-i oferim lui Hollie ce e mai bun posibil și să îi ușurăm viața pe măsură ce trece cu această boală oribilă”, a adăugat Charlie.

Charlie a lansat o pagină GoFundMe pentru a ajuta la strângerea de bani pentru tratamentulsorei sale și, în cele din urmă, pentru o excursie la Disneyland.

sursa:https://www.gandul.ro/actualitate/o-fata-de-zece-ani-a-aflat-ca-mai-are-doar-24-de-ore-de-trait-copila-a-fost-dusa-la-medic-in-marea-britanie-pentru-probleme-cu-vederea-19641430?utm_source=Prosport+Home&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

loading...
loading...