Acasă STIRI SPORTIVE „Nu plâng pe la uşi!” Un fost fotbalist al Craiovei a refuzat...

„Nu plâng pe la uşi!” Un fost fotbalist al Craiovei a refuzat 14 mii € pentru a rămâne în formă

783
0

Dragoş Firţulescu, unul dintre jucătorii despre care Dumitru Tudor spunea că a fost lăsaţi de izbelişte de Ana Maria Prodan, spune că de când a rămas liber de contract a avut oferte, dar nu a dorit să le onoreze din diferite motive. Într-un interviu acordat pentru ProSport, agentul FIFA, Dumitru Tudor, spunea că Firţulescu şi Dănănae “plâng pe la uşi” pentru că nimeni nu le găseşte angajamente.

RECLAMĂ

“Eu am rămas liber de contract. Am avut oferte din ţară şi din străinătate, dar am preferat să nu mă grăbesc şi să aştept. Nu plâng pe la uşi! În momentul de faţă mă antrenez cu CSM Rm. Vâlcea şi cred că sunt pregătit fizic mai bine ca oricând”, a spus Firţulescu.

Acesta a vorbit şi despre motivele pentru care a plecat de la U Cluj, deşi formaţia ardeleană îi datora 14 mii de euro: “Am plecat pe care amiabilă fără să îmi mai recuperez banii pentru că am vrut să am continuitate. În momentul în care eu mi-am cerut drepturile salariale, am fost trecut pe linie moartă de Dulca fără să mi se dea nicio explicaţie”.

sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAnamaria Ferent, singura, dar fericita: „Nu mai sunt indragostita”
Articolul următorWalter, luat de acasă de procurori şi dus la audieri! Motivul pentru care omul de afaceri a refuzat să se prezinte de bună voie