Acasă Monden “Nu există prietenie în domeniul muzicii populare! Am cântat un bocet, iar...

“Nu există prietenie în domeniul muzicii populare! Am cântat un bocet, iar ea mi-a dat un brânci. Am crezut că mă ia la bătaie.” Saveta Bogdan, despre trădările pe care le-a avut din partea colegilor

411
0

Saveta Bogdan a vorbit despre trădările pe care le-a trăit pe pielea sa, din partea colegilor de breaslă.Saveta Bogdan, îndrăgita artistă de muzică populară din țară, se bucură de o carieră de succes și este mereu prezentă în lumina reflectoarelor.Cu toate că este rezervată atunci când vine vorba despre colegii de breaslă, Saveta Bogdan a recunsocut că există multă invidie în lumea artistică și a povestit că au existat momente mai puțin plăcute în viața ei.“Nu există prietenie în domeniul muzicii populare! În niciun caz nu există.” Saveta Bogdan, despre încrederea în colegii de breaslăSaveta Bogdan este mereu glumeață, cu zâmbetul pe buze și mai ales înconjurată mereu de oameni. Cu toate acestea, Saveta recunoaște că în lumea artistică, mai ales în folclor, nu există prietenii, asta pentru că, de-a lungul carierei sale, artista s-a izbit de răutate și invidie.

RECLAMĂ

“Nu există prietenie în domeniul muzicii populare! În niciun caz nu există. Oricât de bună prietenă crezi că ți-ar fi, nu există așa ceva. Apare invidia de fiecare dată. Ori că tu apari prea des, ești mai solicitată.

Ori că faci înregistrări mai bune și piesele tale au succes mai mare. Nu se poate. Eu m-am lămurit pe pielea mea că nu poți avea încredere într-o persoană care e din branșa mea. M-am convins de asta de multe ori. Sunt multe răutăți. Lumea a devenit foarte rea. Înainte nu era așa”, a declarat Saveta Bogdan pentru  FANATIK.

“Am crezut că mă ia la bătaie.” Saveta Bogdan, confesiuni despre Maria Tănase

Saveta Bogdan a povestit despre prima interacțiune cu Maria Tănase, care a surprins-o pe artistă.

Saveta Bogdan era mică atunci când a întâlnit-o pe regretata artistă, care a împins-o pe scenă în timp ce cânta. Deși pe moment gestul Mariei Tănase a fost unul care a speriat-o și i-a creat confuzie, abia după ani de zile și-a dat seama de ce l-a făcut.

“Am cântat un bocet, iar ea mi-a dat un brânci. Eu m-am supărat atunci și nu am înțeles de ce m-a împins. Dar Maria Tănase îmi dăduse intenționat un brânci, ca să ajung cântăreață. Și uite că așa s-a întâmplat. Ea a avut o intenție foarte bună, dar eu eram prea copil ca să înțeleg ce a făcut ea de fapt. Am crezut că mă ia la bătaie.

M-am duc acasă la mama plângând și i-am spus că m-a împins Maria Tănase după ce i-am cântat. Apoi am aflat eu ce a făcut ea de fapt. Fusese un semn bun, dar nu l-am înțeles eu atunci. După ce am mai avut eu spectacole și am evoluat, m-am întâlnit cu Ion Cristoreanu și mi-a spus că mi-a purtat noroc Maria Tănase. Ea murise. Și au început să vorbească toți frumos cu mine”, a mai declarat Saveta Bogdan   pentru  FANATIK.

sursahttps://www.kfetele.ro/nu-exista-prietenie-in-domeniul-muzicii-populare-in-niciun-caz-nu-exista-saveta-bogdan-despre-tradarile-pe-care-le-a-avut-din-partea-colegilor-20364343?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/nu-exista-prietenie-in-domeniul-muzicii-populare-in-niciun-caz-nu-exista-saveta-bogdan-despre-tradarile-pe-care-le-a-avut-din-partea-colegilor-20364343&fbclid=IwAR3npuIMtB82CLk_dqU-hI0snrbdUIafyfKvm1CLcukebuRivuIsltPXhAM

RECLAMĂ
Articolul precedent„Ai mei au fost primii oameni în sat care au ridicat casă cu etaj și a venit zvonul că demolează casa să ridice bloc.” Steliana Sima, despre momentele în care și-a dorit să locuiască la bloc
Articolul următor“La fiecare trimestru plătesc o sumă pentru banii câștigați, 24 la sută îmi oprește statul.” Mioara Velicu, despre pensia pe care o are, după 60 de ani de muncă