Acasă Monden Noi dezvăluiri din divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!...

Noi dezvăluiri din divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! De ce a chemat-o martor pe Corina Caciuc

191
0

Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, celebra impresară refuzând să renunțe la numele Reghecampf, așa că a decis să o cheme martor pe Corina Caciuc, actuala parteneră a antrenorului.

RECLAMĂ

Deși nu mai sunt împreună de aproape doi ani de zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă mai formează un cuplu, doar în acte. Cei doi au avut, miercuri, un nou termen la Judecătoria Buftea unde nu s-au prezentat, dar au fost reprezentați de avocați.

Noi dezvăluiri din divorțul cu scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, iar fosta impresară nu renunță prea ușor la numele Reghecampf. Astfel, femeia de afaceri a decis să o cheme ca martor chiar pe Corina Caciuc, actuala parteneră de viață a tehnicianului.

„Din păcate, la solicitarea avocaților părții adverse, instanța a acordat un termen pentru 12 iunie, când vor fi audiați martorii propuși de părți și se vor depune adeverințe de venit pentru a se stabili clar veniturile realizate de domnul Reghecampf. Astăzi s-a anulat pentru lipsa părților și pentru lipsa martorului intimatei pârâte. Noi am venit cu un martor, tocmai în ideea de a nu amâna nejustificat cauza”, a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

Deși Anamaria Prodan și avocații săi încearcă să o aducă în instanță pe actuala parteneră a lui Reghecampf, se pare că noua iubită a antrenorului nu poate să fie prezentă. Cel mai probabil, impresara se ține scai de căsnicia cu fostul său soț deoarece acesta a cerut-o de soție pe Corina Caciuc. Totuși femeia care i-a dăruit acestuia doi copii are deja un proces penal și civil cu Anamaria Prodan, astfel că legea nu permite aducerea actualei partenere a lui Reghecampf în fața instanței, în procesul de divorț.

Chiar și așa, se pare că judecătorii au acceptat citarea Corinei Caciuc, deși este ilegal. Laurențiu Reghecampf va face contestație la Judecătoria Buftea pentru a pune în vedere că nu este legal ca actuala sa parteneră să fie adusă în fața instanței și că Anamaria Prodan face acest lucru doar ca să mai obțină un termen.

Laurențiu Reghecampf vrea ca fosta soție să nu îi mai folosească numele

Laurențiu Reghecampf a declarat că nu își dorește să obțină bani de la fosta sa soție. El vrea doar ca Anamaria Prodan să nu se mai folosească de numele său.

„Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra… Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă.

Nu m-a interesat decât să divorțez! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap… Dacă au fost așa cumpliți (n.r.- ultimii ani de căsătorie), trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze!

Nu știu la care ani se referă, ăia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult.

Eu mă bucur pentru ea că este sus, să fie și să-i dea Dumnezeu sănătate, dar nu văd și nu înțeleg de ce ea discută mereu de mine? Ce e sus pentru ea nu este și pentru restul lumii, eu am alte targeturi în viața.

Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2.000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.

sursa:https://www.prosport.ro/diverse/noi-dezvaluiri-din-divortul-cu-scandal-dintre-anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-de-ce-a-chemat-o-martor-pe-corina-caciuc-19868262

RECLAMĂ
Articolul precedentAlex Mitriță a dat răspunsul la oferta lui Gigi Becali, în direct, la TV! Vedeta lui Mihai Rotaru a luat marea decizie: „Le mulțumesc pe această cale”
Articolul următorAnunț bombă despre noul antrenor de la CSU Craiova! Finanțatorul fostei campioane a României a dat verdictul.