Acasă STIRI SPORTIVE Nicuşor Bancu speră într-o recuperare în timp record, după operaţia de ligamente...

Nicuşor Bancu speră într-o recuperare în timp record, după operaţia de ligamente încrucişate! La cine a apelat căpitanul Universităţii Craiova

249
0

Accidentat grav în derby-ul cu Rapid, căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a fost operat la Roma, la clinica doctorului Mariani, şi a revenit deja în Bănie, unde a început recuperarea.

RECLAMĂ

Ca şi la precedentele situaţii în care a avut nevoie de ajutor, Bancu a apelat la Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naţionale a României, pentru a-l ajuta să revină cât mai repede pe terenul de joc.

„Ca și data trecută, când a revenit pe gazon mult mai rapid decât era preconizat, de recuperarea Căpitanului nostru se va ocupa kinetoterapeutul Alin Burileanu. Suntem alături de tine, Căpitane!”, a anunţat Universitatea Craiova, postând o fotografie cu Nicuşor Bancu şi Alin Burileanu, care au început deja şedinţele de recuperarea la clinica din Bănie a kinetoterapeutului.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, le-am citit pe toate după operația efectuată la Roma. Asta mă face să vă simt mereu aproape de mine” – Nicușor Bancu 

Vătăjelu îl înlocuiește pe Bancu!
Cel care îl va înlocui pe Bancu în banda stângă a Universităţii Craiova şi care ar putea purta şi banderola de căpitan, Bogdan Vătăjelu, este convins că „Bancone” va reveni în timp record după grava accidentare suferită.
„Bancu este căpitanul nostru și un jucător exponențial în angrenajul naționalei. Nu se pune problema de o luptă între noi, chiar dacă eu și Nicu suntem pe același post la echipa de club. Ştiu cât îi este de greu. El a mai suferit o accidentare gravă în urmă cu mai mulți buni și atunci a revenit în timp record. Ei bine, eu sunt ferm convins că la fel o va face și de această dată, fiindcă are o capacitate fizică și psihică impresionantă”, a spus Vătăjelu.
Nicuşor Bancu a mai avut o accidentare gravă în 2014, când Şeroni, atunci la Viitorul, i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu, în urma căreia Bancu a stat în afara gazonului mai mult de o jumătate de an şi s-a ales şi cu o tijă permanentă în piciorul stâng.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/nicusor-bancu-spera-intr-o-recuperare-in-timp-record-dupa-operatia-de-ligamente-incrucisate-la-cine-a-apelat-capitanul-universitatii-craiova-19557254

RECLAMĂ
Articolul precedentCopil de două luni, mort în casă la Ploieşti. Mama copilului are 15 ani
Articolul următorMirel Rădoi a vrut să plece de la Universitatea Craiova! Nu e prima dată când e convins să nu demisioneze de la clubul finanțat de Mihai Rotaru! Legătura cu Marian Copilu, fostul președinte al echipei din Bănie