Home STIRI SPORTIVE Nicușor Bancu, criticat după ”gestul golănesc” din meciul cu Sepsi: ”Nu poți...

Nicușor Bancu, criticat după ”gestul golănesc” din meciul cu Sepsi: ”Nu poți să faci așa ceva. Ești jucător de națională”

67
0
loading...

Fundașul oltean a fost eliminat în minutul 86 al întâlnirii contra covăsnenilor, după ce i-a aplicat o lovitură de cap în piept lui Ashkovski. În timp ce macedonenanul se afla căzut pe teren, Bancu l-a lovit și cu mingea în cap. 

loading...
loading...

Nicușor Bancu, criticat după ce a imitat gestul lui Zidane: ”Nu poți să faci așa ceva. Ești jucător de națională”

După ce a adus aminte de gestul făcut Zinedine Zidane asupra lui Materazzi în finala Campionatului Mondial din 2006, Nicușor Bancu a fost ținta criticilor a doi foști internaționali români. Ioan Ovidiu Sabău și Cristian Dulca au descalificat ieșirea nervoasă a lui Nicușor Bancu din meciul cu Sepsi.

”Această nervozitate din momentele… n-ai voie să faci aşa ceva. Trebuie să ştii să îţi controlezi emoţiile, n-ai voie să faci aşa ceva!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Prima Sport.”Bancu trebuie să se întrebe, dacă era invers ce se întâmpla? Nu ştiu ce i-aş fi putut spune în vestiar lui Bancu, nu mi s-a întâmplat aşa ceva în cariera de antrenor, dar cineva trebuie să-i spună că nu e ok. Bancu trebuie să-şi ceară scuze la un moment dat cu privire la acţiunea asta, nu poţi să faci aşa ceva. Eşti şi jucător de naţională”, a completat și Cristi Dulca, pentru sursa citată.

Patronul Mihai Rotaru a anunțat ce măsură va lua în cazul lui Nicușor Bancu. Reghecampf a confirmat

“Este incalificabil, iar Bancu va plăti”, s-a limitat să spună Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport Special.

Laurențiu Reghecampf a comentat și el gestul fundașului stânga.

“Nicușor Bancu a încercat, a alergat foarte mult, a fost multă presiune. Nu e ceva de scuzat, nu pot să vin în fața dumneavoastră și să îi caut scuze. E un jucător matur, e la echipa națională. Gestul pe care l-a făcut nu este ok”, a explicat și Reghecampf.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/cupa-romaniei/nicusor-bancu-criticat-dupa-gestul-golanesc-din-meciul-cu-sepsi-nu-poti-sa-faci-asa-ceva-esti-jucator-de-nationala-1681909

loading...
loading...