Acasă Stiri Niculae Bădălău rămâne în arest. Instanța i-a respins din nou contestația

Niculae Bădălău rămâne în arest. Instanța i-a respins din nou contestația

475
0

Niculae Bădălău rămâne în arest în continuare. Instața, în acest caz Curtea de Apel București, i-a respins din nou contestația depusă împotriva măsurii de arest preventiv, astfel că tatăl lui Gabi Bădălău va rămâne după gratii.

RECLAMĂ

Speranțele lui Niculae Bădălău de a scăpa de arestul preventiv s-au năruit dn nou. Curtea de Apel București i-a respins contestația împotriva măsurii de arest prevenit și de data aceasta, după cum se arată în documentul publicat de instanță în această dimineață.

Niculae Bădălău rămâne în arest

Niculae Bădălău a fost arestat în decembrie 2022, după ce procurorii DNA i-au deschis dosar pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Tatăl lui Gabi Bădălău este acuzat că ar fi dat mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice firmei administrate de ginerele său.

Potrivit procurorilor, Bădălău ar fi promis, la schimb, că va face ca o persoană din conducerea Companiei Naţionale de Investiţii (C.N.I.), asupra căreia a lăsat să se înţeleagă că are influenţă, să asigure finanţarea a două proiecte depuse la această instituţie de primăria respectivă.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău avea funcția de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi când a fost arestat preventiv, în data de 28 noiembrie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

DNA a venit cu propunerea de arestare preventivă a lui Niculae Bădălău, iar instanța a admis-o, fiind vorba de arest preventiv pentru 30 de zile.

La sfârșitul lunii decembrie, înainte de Revelion, fostul baron PSD a contestat măsura de prelungire a arestului preventiv, dar cererea i-a fost respinsă. Același luccru s-a întâmplat și acum.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/niculae-badalau-ramane-in-arest-instanta-ia-respins-din-nou-contestatia-298418.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCum face bani pe internet polițistul bătut de o femeie! A devenit vedetă internațională
Articolul următorA început ninsoarea în Bucureşti! ANM: „Va fi strat de zăpadă 15 centimetri, polei şi lapoviţă”