Acasă Uncategorized Nicu Paleru, hărţuit de fosta soţie

Nicu Paleru, hărţuit de fosta soţie

1153
0

Gabriela îl pândeşte ca să-i ia «cu japca» banii încasaţi la nunţi, botezuri, aniversări şi spectacole

Dacă pe plan profesional, toate îi merg strună, în viaţa personală, Nicu Paleru nu are parte de linişte.

RECLAMĂ

Cântăreţul  trebuie să-i dea socoteală fostei sale soţii, Gabriela, pentru fiecare bănuţ câştigat. În perioada căsniciei lor, el şi Gabriela au semnat un contract de impresariere.  Acum sunt, însă, ca şoarecele şi pisica.  Paleru îşi ascunde veniturile reale de Gabriela, iar ea îl urmăreşte ca să-l prindă în flagrant.

Un contract buclucaş pe care l-a încheiat în timpul căsniciei cu prima lui soţie, Gabriela, a devenit un măr al discordiei între Nicu Paleru şi aceasta. După un mariaj de 15 ani, cântăreţul şi soţia lui şi-au încheiat, teoretic, socotelile şi fiecare ar fi trebuit să-şi vadă de viaţa lui. Cu toate acestea, între fosta lui soţie şi artist a fost imposibilă o ruptură definitivă, fiind legaţi de contractul semnat când erau împreună.

Conform înţelegerii, Gabriela încasa, în calitate de impresar, un procent considerabil din banii pe care acesta îi câştiga din muzică. Între timp, au divorţat, iar suma care-i revine Gabrielei nu mai ajunge în contul comun al familiei, ci doar al fostei soţii.

Surse din anturajul artistului spun că acesta vrea să evite cu orice preţ un scandal cu Gabriela, motiv pentru care în loc să rezilieze contractul, preferă să-şi ascundă veniturile reale. Artistul nu scapă, însă, de vigilenţa fostei soţii. Surse din anturajul lor susţin că aceasta îl pândeşte  de fiecare dată când e invitat să cânte la vreun eveniment.

„Paleru a cântat la un eveniment, iar fosta lui soţie m-a sunat a doua zi să îmi spună să îi dau o parte din suma încasată de el. Ca să nu-l dau de gol, i-am s

pus că nu a fost plătit”, ne-a povestit o sursă bine informată. Contactată de Click!, Gabriela a jignit-o pe actuala soţie a lui Paleru, crezând că aceasta este sursa informaţiilor noastre.

„Eu şi Nicu am făcut banii împreună prin muncă cinstită. El este singurul care ştie ce rol am avut pe lângă el. Există un contract de impresariere, care este confidenţial. Dar cine v-a spus de asta? Soţia lui? Ea e singura care ştie toate mişculaţiile. Cine spune asemenea rahaturi cade singur în groapă. Eu nu sunt mahalagioaică”, ne-a spus Gabriela Paleru. La rândul lui, nici Nicu Paleru nu a fost încântat că această poveste va ajunge în presă. „Eu vreau să rămână o problemă a mea, nu vreau s-o discut în public”, ne-a spus artistul, confirmând, indirect, problemele pe care le are.

Click! spune

Piteşteanul Nicu Paleru (39 de ani) a devenit cunoscut ca interpret de manele, dar în anul 2000 s-a reprofilat şi a început să cânte muzică de petrecere. La scurt timp după această schimbare, a lansat albumul „Petrecerea burlacilor”, care a avut vânzări record. Nicu Paleru a cântat alături de Emilia Ghinescu, cei doi formând un duet cu mare succes la public.

S-a recăsătorit şi are o fetiţă

Nicu Paleru, alături de actuala soţie, Cristina, la botezul fetiţei lor, Anais-Nicole

Timp de 15 ani, Nicu Paleru a fost căsătorit cu Gabriela. În primavara anului 2011, el  o întâlneşte, însă, pe Cristina, o tânără care locuia la New York. Cei doi se îndrăgostesc şi încep o relaţie. Paleru divorţează de Gabriela şi o ia de soţie pe Cristina. În aprilie anul acesta, artistul a devenit tată pentru prima dată,  aceasta dăruindu-i o fetiţă, pe micuţa Anais-Nicole. Conform unor surse apropiate, Cristina este deranjată de faptul că solistul îi dă încă bani fostei sale neveste, prin intermediul contractului de impresariat.

SURSA: CLICK.RO

RECLAMĂ
Articolul precedentIncredibil: omul care cântă imnul Ştiinţei nu crede în revenirea echipei în următorul deceniu
Articolul următorAdriana Bahmuţeanu s-a apucat de organizat evenimente