Acasă Life Style Nicoleta Luciu a dezvăluit amestecul care o ajută să scape de TENUL...

Nicoleta Luciu a dezvăluit amestecul care o ajută să scape de TENUL GRAS şi acneea care i-a dat bătăi de cap mult timp! Le aveai în bucătărie, dar nu ştiai ce MINUNI fac

801
0

Nicoleta Luciu s-a luptat mult timp cu acneea, dar se pare că un amestec natural, făcut din două alimente pe care le ai şi tu în bucătărie, a ajutat-o să scape de problemele tenului gras.

RECLAMĂ

Iată cum se prepară amestecul Nicoletei Luciu care te scapă de tenul gras:

Ingrediente: miere de albine şi suc proaspăt de lămâie

Mod de preparare: se stoarce o lămâie bine de tot, iar sucul obţinut se amestecă împreună cu trei linguri generoase de miere de albine naturală. Se amestecă cele două ingrediente până ce se obţine o compoziţie omogene.

Mod de folosire: se aplică amestecul pe faţă, după demachiere, de două ori pe săptămână. Se lasă să acţioneze timp de 15-30 de minute.

Sucul de lămâie are rolul de a reduce excesul de sebum de pe faţa ta, în timp ce mierea îndulceşte aciditatea lămâii, hidratând pielea în profunzime, însă fără a o îngrăşa, potrivit nicoletaluciu.ro.

Este căsătorită

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

RECLAMĂ
Articolul precedentDaniela Crudu, fără chiloţi la purtător pe stradă? Asistenta „păcătoasă” a pozat sexy, dar un detaliu i-a scăpat în poză
Articolul următorBeyonce de Romania, de urgenta la spital