Acasă Monden Nicolae Furdui Iancu are o casă ca-n filme. Vila artistului e o...

Nicolae Furdui Iancu are o casă ca-n filme. Vila artistului e o combinație între stilul clasic și cel modern

425
0

Îndrăgitul artist popular Nicolae Furdui Iancu are o casă superbă, amenajată după gustul său, situată în Sohodol, județul Alba. Vila interpretului de muzică populară este o combinație între clasic și modern. Totodată, Nicolae Furdui Iancu recunoaște că este legat de familie și copilărie, amintindu-și cu plăcere de acea perioadă.Nicolae Furdui Iancu a muncit o viață întreagă, dar acum culege roadele. Artistul are o vilă spectaculoasă la Albă Iulia, dar și o casă de basm în Sohodol, Alba, care este, de fapt, locuința bunicilor, dar care a fost reamenajată de el, potrivit Unica.ro.

RECLAMĂ

Nicolae Furdui Iancu are o vilă spectaculoasă cu piscină

Nicolae Furdui Iancu a fost legat întotdeauna de familie, de locurile în care a copilărit, așa că fiecare proprietate pe care o deține „vorbește” despre trăirile care îl încearcă. Dacă locuința de la Sohodol are un stil rustic, cea din Alba Iulia este o îmbinare între clasic și modern. Casa are etaj, mai multe camere și o piscină în curtea spațioasă.

În living, Nicolae Furdui Iancu are o masă impunătoare, care pare să își aștepte tot timpul oaspeții, mobila din lemn este frumos sculptată, iar crucea care tronează pe perete spune multe despre credința nestrămutată pe care a avut-o întotdeauna. În casa artistului se mai regăsesc icoane vechi, de o mare însemnătate, dar și alte obiecte de artă.„Încă de mic copil mi s-a insuflat această dragoste față de proprietate, dragoste față de familie, pentru că de aici se naște dragostea față de poporul tău și față de țara în care te-ai născut. Părinții mei erau oameni simpli. Tata era conducător auto, nu mai e în viață, mama încă trăiește. Mama era casnică, o familie de muncitori. Eu mai am o soră, doi copii”, a povestit Nicolae Furdui Iancu, în urmă cu ceva timp.

Artistul popular are amintiri plăcute din copilărie

Nicolae Furdui Iancu poartă și acum în suflet amintirea acelor ani de poveste. Nu avea ce are astăzi, dar tot ce trăia avea un miraj aparte.

„Am avut o copilărie simplă, dar frumoasă. Mergeam în vacanțe la bunici. Eu în jurul meu nu am văzut decât câmp și pădure, umblam desculț vara, prin iarbă, prin rouă. Bunicii mei aveau animale, aveam grijă de animale. De mic asta am văzut în jurul meu”, a spus artistul popular.

Solistul și-a descoprit vocația încă de când era la grădiniță. A început să cânte și, cu trecerea anilor, să cutreiere țara cu piesele lui de neuitat.

„Mă solicita d-na educatoare. Cântam destul de bine. Am cântat în școală generală, apoi am urmat cursurile Liceului Pedagogic. Sunt dacăl de meserie. Am profesat 10 ani, aici, în Albă Iulia. În 1979 m-am stabilit la Alba Iulia”, susține Nicolae Furdui Iancu.

sursa:https://www.bzi.ro/nicolae-furdui-iancu-are-o-casa-ca-n-filme-vila-artistului-e-o-combinatie-intre-stilul-clasic-si-cel-modern-4916916?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2VRNFn1leaIfoHXp_kq9zgPFYDld05aJ1ii5WmT5t6mz8ZIYz_Xo2OkiM_aem_T0IiMxE-_LdkfgnpYnU8yw#goog_rewarded

RECLAMĂ
Articolul precedentFlorin Salam, adevărul despre scandalul cu Bogdan de la Ploiești: „Cum m-ai învățat tu…”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi maneliști
Articolul următorAm lansat cel mai nou colaj cu Mihaela Sultan!