Acasă Monden NICOLAE BOTGROS, PRINS ÎN PAT CU AMANTA. ANIŞOARA DABIJA L-A FĂCUT TĂTIC...

NICOLAE BOTGROS, PRINS ÎN PAT CU AMANTA. ANIŞOARA DABIJA L-A FĂCUT TĂTIC PE CELEBRUL LĂUTAR LA 65 DE ANI

969
0

Supranumit “magician al viorii”, maestrul Nicolae Botgros a fost prins în pat cu amanta chiar de partenerul acesteia. La scurt timp după ce a descoperit aventura celor doi, soțul încornorat a făcut mărturisiri despre episodul delicat care s-a derulat în fața ochilor. Vă reamintim că artista de muzică populară Anişoara Dabija l-a făcut tătic pe celebrul lăutar pe când acesta avea 65 de ani.

RECLAMĂ

Nicolae Botgros, prins în pat cu amanta

Nicolae Botgros și Anișoara Dabija s-au îndrăgostit pe vremea când artista era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Cei doi au împreună doi băieți și de dragul lor, dar și din respect față de iubirea sinceră pe care și-au purtat-o ani în șir, artistul a decis să îi ierte aventura soției sale.

Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a declarat Dumitru Guşevatîi pentru publicația stiri.md.

Pe când era însărcinată a treia oară, Anișoara Dabija i-a cerut lui Dumitru Guşevatîi să divorțeze. Mai mult, cu puțin timp înainte să nască, solista i-a mărturisit fostului soț că fetița pe care o purta în pântece nu era a lui. Cei doi au semnat actele de divorț în martie 2018.

“Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. (…). Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie (n.r.: anul trecut), să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros”, a mai povestit Dumitru Guşevatîi, conform sursei citată mai sus.

Nicolae Botgros, doi băieți cu fosta soție

Și familia lui Nicolae Botgros a fost afectată de situația delicată creată de acesta și mama micuței lui prințese: “Cel mai greu este că am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese împreună cu domnul Botgros, ne respectam, iar soţia sa, doamna Lidia, o iubea pe Anişoara ca pe fata ei. Doamna Lidia era bolnavă, dar acum s-a îmbolnăvit şi mai rău. Păcat că au făcut de râs două familii”, a mai spus Dumitru Guşevatîi, fostul soţ al Anişoarei Dabija.

Sursa: cancan

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbat din Botoșani în stare critică, după ce şi-a tocat o mână în maşina de mărunţit nutreţ, sub ochii fiului
Articolul următorProfesoara contestată de părinţi, din Bucureşti, recunoaşte că deţine o armă