Acasă Stiri Neţoiu şi Mititelu reînvie Universitatea Craiova?

Neţoiu şi Mititelu reînvie Universitatea Craiova?

1183
0

Noul deputat Gigi Neţoiu pare să se ţină de cuvânt şi va reînvia Universitatea Craiova. Împreună cu Adrian Mititelu se va naşte o grupare puternică şi se va încerca revenirea în Liga I.

RECLAMĂ

Deşi puţini credeau, cuplul Neţoiu-Mititelu poate reconstrui fotbalul craiovean. Se pare că planul este deja făcut, susţine ziuanews.ro: “Mititelu va venit cu numele, culorile şi palmaresul, Primăria va da stadionul gratis spre folosinţă, plătind şi utilităţile, iar Neţoiu va aduce jucători. Pentru a putea înscrie echipa în ediţia imediat următoare a ligii secunde, trebuie întocmite actele de reafiliere. Se va înfiinţa o nouă societate comercială în care toată lumea va fi prezentă. Mititelu şi Neţoiu vor avea procente egale, iar Primăria Craiovei, un procent simbolic. Mititelu va continua pe cont propriu războiul cu FRF, pentru a-şi recupera pagubele, fără a implica însă şi noua societate. Se fac planuri mari pentru alcătuirea lotului. Conform unor surse bine informate, după numirea unui manager al clubului (n.r. – foarte probabil Marcel Popescu), Sorin Cârţu va fi primul antrenor al noii echipe. Se va apela la jucători locali rămaşi fără angajamente, la tineri fotbalişti crescuţi la şcolile de fotbal din urbe, dar şi la unii produşi de Academia de Fotbal „Gică Popescu”, în prezent sub contract cu echipele din Mioveni şi Târgovişte. Se preconizează, de asemenea, crearea unui puternic centru de copii şi juniori.”

Mititelu dezminte zvonurile

Anunţat cu mult entuziasm de către unii dintre jucătorii Craiovei Maxima, proiectul renaşterii Universităţii Craiova cu ajutorul fostului acţionar Gigi Neţoiu a fost infirmat de Adrian Mititelu. “Nu am niciun proiect comun cu Cămătaru şi aceşti oameni în ceea ce priveşte Universitatea Craiova. Ei se aflau la o discuţie privată la un şpriţ, dar ei nu aveau nicio legătură cu Universitatea. Sunt doar nişte vise şi speranţe personale. Sunt nişte fabulaţii. “U” Craiova are un acţionariat clar. Eu nu-i vreau pe ei şi cu asta basta, dacă va fi o deschidere vreodată va fi către suporteri, într-o manieră occidentală. Ce pace să facă pierzătorii cu câştigătorii? Îmi vine să râd. Totul a fost o propagandă electorală, iar eu am vrut să nu mă bag, mai ales că eu nu sunt un actor politic. Eu m-am cam săturat de aceste declaraţii care nu îşi au rostul. Nu au zis că fac ei altă echipă, acum ce spun? Eu nu am nevoie de banii lor, să fie sănătoşi. Ei or să fie primii care vor fi supăraţi când echipa o să intre în circuit“, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea “Fluier final”.
sursa: jurnalulolteniei.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentIrina Loghin, primele declaratii despre boala care a bagat-o in spital! „Cand m-am intors, am simtit o mica ameteala”
Articolul următorEl a realizat cel mai scump clip din folclorul românesc