Acasă Uncategorized Nelu Ploieşteanu a fost externat: „Mi-au zis medicii: «te duci acasă cu...

Nelu Ploieşteanu a fost externat: „Mi-au zis medicii: «te duci acasă cu plămânii ca o floare»”

665
0

Nelu Ploieşteanu a fost externat astăzi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost internat de pe data de 7 ianuerie.

RECLAMĂ

Zece zile a petrecut Nelu Ploieşteanu în spital, cu bronhopneumonie. Astăzi, artistul a plecat acasă şi se pregăteşte să îşi reia spectacolele.

„Mi-au zis medicii; «te duci acasă cu plămânii ca o floare». Am uitat că am 62 de ani şi m-am aventurat între multe spectacole, transpirat, de Revelion. Cred că am avut două spect în două localuri, apoi am avut cu Horia Brenciu în Piaţa Constituţiei.

Eram tot transpirat, era frig, eu, neobişnuit să trag aer rece în piept… Apoi am plecat la Ploieşti, cred că de acolo mi s-a tras. Pe 25 am concert la Tulcea, de sâmbătă încep la Şarpele roz. Trebuie să muncim”, a declarat Nelu Ploieşteanu, pentru România TV.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSigur n-o mai tii minte asa! Uite cum arata Marioara Murarescu la 35 de ani, la primele editii ale Tezaurului Folcloric!
Articolul următorMititelu vrea să schimbe legile în fotbalul românesc: „Sper să ajutăm la o dezvoltare reală!” Cele 7 propuneri cu care şeful Craiovei vrea să rămână în istorie