Acasă Stiri Mititelu, atacat dur de FRF! Mesajul oficialilor după decizia autorităţilor de a...

Mititelu, atacat dur de FRF! Mesajul oficialilor după decizia autorităţilor de a reînfiinţa echipa Universitatea Craiova

983
0

Proiectul unei noi echipe în Craiova prinde tot mai mult contur. După solicitarea Primăriei de a obţine fonduri europene pentru construirea unui nou stadion în Craiova, Ministerul Tineretului şi Sportului vrea să completeze proiectul prin dezvoltarea unui întreg complex sportiv în zona noii arene.

RECLAMĂ

Deciziile autorităţilor din Craiova sunt primite cu bucurie de către cei de la FRF, însă le transmite acestora ca din noua echipă ar fi bine ca să nu facă parte şi Adrian Mititelu, cel asupra căruia lansează un atac dur.

Federaţia Română de Fotbal a remis un comunicat pe site-ul oficial:

„Federaţia Română de Fotbal salută iniţiativa autorităţilor locale din Craiova de a se implica în renaşterea unei echipe de fotbal care să ducă mai departe spiritul, performanţele şi prestigiul de care s-a bucurat Universitatea Craiova. Adunarea Generală a FRF a ieşit în întâmpinarea acestei dorinţe încă de anul trecut, când a oferit autorităţilor locale un loc în Liga a II-a pentru a înscrie o echipă de fotbal în această competiţie.

Trebuie subliniat însă că orice asociere a autorităţilor locale cu Adrian Mititelu, cel care este în totalitate responsabil de situaţia creată în ultimii ani în fotbalul craiovean, nu ar face decât să ducă la pierderea unei noi şanse de renaştere a echipei Universitatea Craiova, spre dezamăgirea miilor de fani şi în dauna fotbalului românesc.

Poate că ar fi util să amintim opiniei publice „performanţele” sportive şi manageriale ale clubului condus de Adrian Mititelu, care au însemnat retrogradarea pe cale sportivă a echipei sale, insolvenţa şi intrarea în executare silită a societăţii comerciale pe care o deţinea şi dezafilierea ca membru al FRF.

Intenţiile sale, anunţate săptămâna trecută, de a diviza  societatea comercială, aflată în stare de insolvenţă, pentru a crea o entitate fără datorii care să se asocieze cu autorităţile locale, se înscriu în aceeaşi strategie falimentară pe care a urmat-o în ultimii ani (când mai multe societăţi cu nume asemănătoare au fost folosite pentru a crea confuzie şi a ascunde problemele financiare, respectiv, FC Ştiinţa U Craiova SA, Fotbal Club U Craiova SA, Univştiinţa Fotbal Craiova SA).

Este de neconceput ca o echipă de fotbal condusă din nou de Adrian Mititelu să poată atrage fotbalişti, tehnicieni sau personal administrativ, în condiţiile în care aproape toţi cei care au făcut parte din fosta structură a societăţii controlate de Adrian Mititelu nu fuseseră plătiţi de foarte mult timp în momentul dezafilierii”, se arată în comunicatul FRF.

sursa: prosport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDinu Patriciu, executat silit pentru o datorie de 20 de milioane de eur
Articolul următorMititelu a îngropat securea războiului.