Acasă Stiri Mititelu a îngropat securea războiului.

Mititelu a îngropat securea războiului.

909
0

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Miitelu, a vorbit în această noapte, la 3TV, despre cum vrea să reconstruiască echipa.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu a dat toate detaliile despre echipa care se va formala Craiova, într-o intervenţie telefonică, de aproximativ o oră, în cadrul emisiunii “3TV Special”.

Nu Dragomir şi Sandu decid când intrăm noi în competiţie. Până atunci, ei poate nici nu vor mai fi în fotbalul românesc. Instanţa a decis că trebuie să fim reînscrişi în competiţie. Vom merge mai departe cu procesul penal şi atunci, toate procesele din civil vor fi suspendate”, a declarat Mititelu la Oltenia3TV.

Acesta a dat detalii şi despre echipa care se va forma: “Sunt şanse foarte mari să ne reînscriem din vară în campionat. Vreau să cedez acţiunile, însă se va întâmpla în etape. Nu vreau să renunţ la 51 la sută din acţiuni şi peste un an să vină altcineva acţionar majoritar. Vreau ca fiecare să aibă un anumit procent.

Pentru prima dată după mulţi ani, Adrian Mititelu a recunoscut că acceptă pe oricine în club, chiar dacă a avut divergenţe cu acea persoană: “Nu pot să nu îl accept pe Sorin Cîrţu în cadrul clubului, ca fostă glorie a Ştiinţei. Trebuie să îi recunosc meritele ca jucător, însă nu pot uita răutăţile pe care le-a făcut după aceea. Nu pot să interzic cuiva să ni se alăture.

Chiar dacă a fost pacifist în această emisiune, Adrian Mititelu l-a atacat dur pe Pavel Badea: “Pavel Badea este un copil frustrat. A intrat în legătură cu cei de la Federaţie şi a crezut că îmi poate lua echipa.” Pavel Badea a fost contactat, de reporterii Oltenia 3TV, pentru drept la replică, însă nu a răspuns.

“Aştept toate persoanele interesaţi să se alăture proiectului: oameni de afaceri, suporteri, foste glorii, etc.”, a conchis Mititelu.

sursa: jurnalulolteniei.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMititelu, atacat dur de FRF! Mesajul oficialilor după decizia autorităţilor de a reînfiinţa echipa Universitatea Craiova
Articolul următorPreoţi, oameni de afaceri şi poliţişti prinşi într-un joc piramidal