Acasă Life Style Milionarului bucureştean care ar fi dat orice pentru MĂDĂLINA GHENEA i s-a...

Milionarului bucureştean care ar fi dat orice pentru MĂDĂLINA GHENEA i s-a îndeplinit visul! După ce a spus că şi-ar da un rinichi pentru ea, acum…

929
0

Mădălina Ghenea este recunoscută pentru faptul că stârneşte pasiuni aprinse printre reprezentanţii sexului masculin, având în trecut parteneri celebri chiar de la Hollywood.

RECLAMĂ

După ce nu cu mult timp în urmă, Codin Maticiuc scria pe blogul său că „Mi-aş da un rinichi pentru o masă care să vină cu Mădălina Ghenea„, se pare că visul de a o cunoaşte pe frumoasa actriţă i s-a îndeplinit!

Acesta s-a întâlnit cu actriţa chiar în drumul spre festivalul TIFF: „Când să ne îmbarcăm mă-ntâlnesc cu o cunoştinţă de a mea care vorbea cu nimeni alta decât Mădălina. Da, da, ACEA Mădălina. The Mădălina cum ar veni! Îl salut şi apoi o salut şi pe ea:

-Săru’mâna.
-Bună, noi nu ne cunoaştem. Eu sunt Mădălina.

Sfântă Fecioară Marie, născătoare de Dumnezeu…

-Codin, îmi pare bine.
-Tu eşti băiatul cu rinichii?

Dumnezeule mare, ajută-mă-n momentele astea de grea încercare! Îi răspund, vădit încurcat:

– Da, eu sunt…

Intervine şi cunoştinţa comună:

– Despre ce e vorba?
– A scris el undeva că şi-ar dona rinichii să ne cunoaştem. Uite aşa scapă omu’ fără operaţie.

Sângele mi se scurgea de la creier către călcâie şi treaba asta nu era de niciun ajutor. Am continuat să mă rog la bunul Dumnezeu, căci diavolul mă testa venind în persoană în faţa mea în chip de înger.

– Da, aşa am scris. Era totuşi vorba de un singur rinichi, să ştii. Îmi păstrez unul ca să fiu în viaţă la-ntâlnire.” a scris Codin Maticiuc pe blogul său.

sursa: http://www.cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentIonut Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolanescu, invarte shaorma cu ceasul de 2000 de euro la mana, primit cadou de la Ionut Dolanescu. Imagini inedite cu „fiul ratacitor” al Dolanestilor, disperat sa isi afle adevaratele origini
Articolul următorGeorge Becali este audiat de procurorii DNA în dosarul privind cărţile scrise de deţinuţi