Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru s-a convins de Ivaylo Petev, după 3 luni la Universitatea...

Mihai Rotaru s-a convins de Ivaylo Petev, după 3 luni la Universitatea Craiova

568
0

La finalul lunii noiembrie, Universitatea Craiova îl aducea pe Ivaylo Petev (48 de ani).

RECLAMĂ

Mihai Rotaru, despre Ivaylo Petev: „Are nevoie de timp

Mandatul lui Ivaylo Petev în Bănie nu a fost unul ușor, iar bulgarul a fost criticat de mai mulți oameni din fotbalul românesc. Cu toate acestea, Mihai Rotaru continuă să aibă încredere în tehnician, însă recunoaște că acesta nu a reușit până acum să cunoască în totalitate campionatul din SuperLiga.

„Sigur că nu este un cunoscător perfect al fotbalului românesc. Cunoaște fotbalul românesc, dar nu cunoaște particularitățile. Are nevoie de timp. Se apropie de o cunoaștere bună a fotbalului românesc și a echipei.

Suntem optimiști și credem că fiecare jucător își va crește nivelul. Credem în toți jucătorii pe care i-am luat. Am aceleași speranțe ca acum două luni. Cupa României și podiumul în campionat. Eu cred că Rapid se bate la locul doi. Noi ne uităm la locul doi cu ochii mari”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

După 25 de etape ”scurse” din sezonul regulat, Universitatea Craiova se află pe locul al 4-lea din SuperLigă, cu 38 de puncte acumulate, la 16 lungimi în spatele liderului FCSB (54 de puncte). 

Ivaylo Petev, scandal cu un reporter la conferința de presă: ”Atunci nu mi-ai fi pus întrebarea asta”

Înaintea jocului cu FC Botoșani, Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universității Craiova, a fost întrebat de un reporter de ce echipa olteană a arătat teamă în ultimele partide din campionat și de ce elevii săi au avut probleme atât de mari în prima repriză a meciului cu Universitatea Cluj (terminat la egalitate, cu scorul de 2-2).

După ce a primit această întrebare, tehnicianul oltenilor a fost vizibil iritat.

„De ce să ne fie frică? Fiecare lucru are un început și un sfârșit. În prima repriză, noi puteam să conducem cu 4-0 sau 5-0. Ești de acord? Și atunci nu mi-ai mai fi pus întrebarea asta!

Da, nu am făcut acest lucru, dar acest lucru se va încheia și va veni și momentul în care vom avea 3 ocazii și 3 goluri. Și eu vreau să avem 5-0, dar jucătorii sunt oameni, nu roboți”, a spus foarte nervos Petev. 

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/mihai-rotaru-s-a-convins-de-ivaylo-petev-dupa-3-luni-la-universitatea-craiova-2823549

RECLAMĂ
Articolul precedentCantece patimase pentru sufletul omului cu Mihaela Sultan acum pe canalul de youtube TVF Oltenia!!! Vezi integral colajul aici
Articolul următorSoția videochatistă l-a primit înapoi pe fotbalistul român care a fost legitimat la Inter și la AC Milan! „Timpul rezolvă totul”