Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru, „împuns” în direct de șeful CS Universitatea: „I-a îndepărtat pe...

Mihai Rotaru, „împuns” în direct de șeful CS Universitatea: „I-a îndepărtat pe toți, a rămas el «primadonă»! Să găsească un manager mai bun”

1515
0

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova – entitatea care a închiriat marca „Universitatea Craiova” către clubul lui Mihai Rotaru, l-a taxat pe finanțatorul echipei de Superligă, cel care „taie și spânzură” la formația din Bănie.

RECLAMĂ

Vineri, Aurel Țicleanu, fotbalist de legendă al Craiovei Maxima, a fost autorul unui atac dur la adresa patronilor celor două echipe de prima ligă din Craiova, Universitatea și FCU:

„Când îi aud (n.r. – pe Rotaru și Mititelu) că au pierdut 17 milioane, 30 de milioane… Domne, lasă-te! Nu mai pierde bani, salvează-ți familia și lasă-te, dacă nu te pricepi”.

La 3 zile distanță, Rotaru a fost ținta altor observații dure, de această dată ale directorului CS Universitatea Craiova, Pavel Badea.

În direct la GSP Live, Badea a descris drept „trist, dar adevărat” faptul că Rotaru a rămas principalul factor de decizie la club, oameni precum președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu și directorul de imagine Gică Craioveanu fiind îndepărtați în ultimul an.

Pavel Badea: „Rotaru i-a îndepărtat pe toți și a rămas «primadonă». Să găsească un manager mai bun decât este el!”

„Este trist, dar adevărat. I-a îndepărtat Rotaru pe toți de la echipă și a rămas «primadonă». Poate că și-a dorit acest lucru. Îi dorim multă baftă, dar dacă această echipă nu are credibilitate și nu este confirmată de foștii fotbaliști, nu ar avea nici notorietatea, nici susținerea pe care o are în momentul actual.

Să sperăm că Rotaru va înțelege că este nevoie de oameni cu experiență, că în ultima perioadă transferurile făcute nu au dat roade și că trebuie să găsească poate un manager mai bun decât el.

Poate că este bun manager în businessurile pe care le întreprinde, dar în fotbal, deocamdată, este neinspirat”, a comentat Badea la GSP Live.

Universitatea Craiova traversează un sezon dezamăgitor. Oltenii au plecat la drum cu ambiții de titlu, dar riscă să încheie etapa 26 pe locul 5 în Superligă, cu 39 de puncte, 15 sub liderul FCSB.

SURSA:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pavel-badea-universitatea-craiova-mihai-rotaru-731143.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCât de sănătos este consumul de slănină cu ceapă. Ce spune medicul Vlad Ciurea
Articolul următorFlorin Costea a semnat cu FC U Craiova! Anunțul oficial și prima imagine alături de Adrian Mititelu: „Bine ai revenit!”