Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru îi trântește ușa în nas lui Marius Șumudică la Universitatea...

Mihai Rotaru îi trântește ușa în nas lui Marius Șumudică la Universitatea Craiova! Patronul oltenilor, reacție tranșantă: „Nu poate să spună un apropiat asta”

1454
0

Universitatea Craiova traversează o perioadă teribilă sub comanda lui Ivaylo Petev, astfel că sunt tot mai multe voci apropiate grupării din Bănie care susțin că Marius Șumudică îi va lua cât de curând locul tehnicianului bulgar.

RECLAMĂ

Totuși, patronul Mihai Rotaru neagă venirea lui Șumudică, aflat sub contract cu Gaziantep, și susține că Ivayolo Petev are parte de toată susținerea sa.

Mihai Rotaru îi închide ușa în nas lui Marius Șumudică la Universitatea Craiova!

Miercuri are loc o ședință furtunoasă la clubul din Bănie unde se va analiza „la sânge” parcursul foarte slab al echipei din ultimul timp. Mihai Rotaru va discuta față în față cu antrenorul bulgar despre motivele care au dus la căderea abruptă a echipei, dar asigură că nu se pune problema ca Marius Șumudică să fie instalat la echipă în momentul de față.”Nu mă ascund ca struțul. Am citit că apropiați de la club spun că Șumudică e dorit. Nu poate un apropiat să spună așa ceva. Este o minciună că Petev nu a fost la antrenament. Aceste minciuni fac un bulgăre care vine peste noi.

Vrem să ieșim din această pasă proastă. Vom face o analiză a aceea ce s-a întâmplat. Podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon”, a spus Rotaru la Digi Sport.

Rotaru a recunoscut că e prieten bun cu Șumi și că acesta „poate să fie la un moment dat antrenorul Universității”

Mihai Rotaru a recunscut că e bun prieten cu Marius Șumudică și nu o dată i-a propus acestuia preluarea echipei. Nu a fost până acum să fie momentul potrivit. Nici acum nu pare, deoarece antrenorul român e sub contract cu Gaziantep, cu care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

„Cu Șumudică sunt prieten. Am avut o întâlnire prietenească, nu profesională. Sunt mulți ani de atunci, când am reziliat cu Sorin Cârțu contractul de antrenor. Am stat cu Șumi de vorbă, dar nu era vorba de fotbal, adică nu era pentru a încheia un contract.

«Uite, eu vin mâine dimineață, vă antrenez». Glumea, el era cu angajament. Și i-am zis: «Mă, Șumi, am scăpat de dracu’ și îl iau pe ta-su acum? Nu are sens să ne certăm». Șumi a fost în vederile noastre.

Poate să fie la un moment dat antrenorul Universității. Iar despre Dan Petrescu n-am spus că e exclus, ci doar că niciodată nu a fost în vederile noastre”, a declarat Mihai Rotaru pentru gsp.ro, în urmă cu mai mult timp.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/mihai-rotaru-ii-tranteste-usa-in-nas-lui-marius-sumudica-la-universitatea-craiova-patronul-oltenilor-reactie-transanta-nu-poate-sa-spuna-un-apropiat-asta-19832095

RECLAMĂ
Articolul precedentSimona Halep, anunț spectaculos despre verdictul TAS: „Coșmarul a luat sfârșit! Le-am demonstrat că nu m-am dopat sub nicio formă”
Articolul următor„Nu-mi acopeream motorina, de aia luam și oameni la ocazie.” Vlăduța Lupău, despre primele cântări din cariera de artist