Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru anunță 5 transferuri bombă la Universitatea Craiova: „Am pregătit ofertele”

Mihai Rotaru anunță 5 transferuri bombă la Universitatea Craiova: „Am pregătit ofertele”

251
0

Mihai Rotaru are planuri mari pentru sezonul următor de Superliga României și a anunțat că va face cinci transferuri bombă la Universitatea Craiova.Patronul oltenilor a dezvăluit că își dorește să întărească serios lotul pregătit de Costel Gâlcă, pentru ca echipa să poată face față atât în campionat cât și în cupele europene.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru vrea să facă cinci transferuri la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a terminat sezonul pe poziția a treia a clasamentului și va fi prezentă în preliminariile UEFA Conference League după ce a reușit să se impună, la baraj, în fața celor de la Universitatea Cluj.

Astfel, Mihai Rotaru are planuri mari pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă și vrea să dea mai multe lovituri pe piața transferurilor în această vară.

Omul de afaceri a anunțat că își dorește să aducă mai mulți jucători, care să o ajute pe Universitatea Craiova să lupte cu șanse reale la titlu în sezonul următor de Superliga României. Totodată, Mihai Rotaru a declarat că are deja mai multe ținte și că și-ar fi dorit ca jucătorii pe care-i vrea să fi fost prezenți la reunirea lotului care a avut loc luni, 10 iunie 2024.

„Avem oferte făcute deja, avem ținte. Facem tot posibilul să îi avem cât mai repede. Încercăm să aducem jucători care să pună umărul la echipă. Noi mereu vrem. La o valoare primară, cred că vom aduce 4-5 jucători. 3 vrem să aducem urgent, am fi vrut să-i avem deja cu noi”, a afirmat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Universitatea Craiova s-a reunit pe 10 iunie

Universitatea Craiova s-a reunit pe data de 10 iunie 2024, iar Costel Gâlcă a avut parte de un lot restrâns la revederea cu alb-albaştrii, fiind mulţi absenţi la reunire. Nicuşor Bancu, Juraj Badelj, Gjoko Zajkov, Basilio Ndong, Anzor Mekvabişvili, Denil Maldonado şi Pyry Soiri sunt la echipele naţionale şi vor reveni mai târziu la club. Jalen Blesa şi Alexandru Cîmpanu sunt pe lista de transferuri şi nu au apărut la reunire, iar Atanas Trică, Ante Roguljic au fost împrumutaţi şi situaţia lor se va lămuri în perioada următoare. Universitatea Craiova s-a despărţit de Alexandru Mateiu, care a ajuns la Petrolul, şi de Raul Silva.

Portari: L. Popescu, S. Lung jr., Lazar, Goga.

Fundaşi: Vlădoiu, Gaşpar, Benga.

Mijlocaşi: Screciu, Căpăţână, Baiaram, Creţu, Houri, Danciu, Lăpădătescu, Petculescu.

Atacanţi: Mitriţă, Ivan, Markovic, Bană, Koljic, D. Barbu.

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/mihai-rotaru-anunta-5-transferuri-bomba-la-universitatea-craiova-am-pregatit-ofertele-19913140

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru îl vrea pe Alex Cicâldău la Universitatea Craiova
Articolul următorAcuzații de fraudă electrorală la alegerile locale dintr-o comună din Gorj. Membrii comisiei ar fi fost puși să semneze procesele verbale în alb