Acasă Monden Mihai Albu isi doreste sa faca sex cu Iulia, chiar si dupa...

Mihai Albu isi doreste sa faca sex cu Iulia, chiar si dupa divort! A spus asta in direct la TV! Vezi ce i-a raspuns fosta sotie! Mihai si Iulia Albu au semnat astazi la pranz actele de divort si oficial nu mai formeaza un cuplu. In ciuda acestui lucru, cei doi par ca se iubesc mai mult ca oricand

736
0

La scurt timp dupa ce au semnat actele, ei au fost surprinsi de paparazzii WOWbiz.ro in timp ce se sarutau de mama focului. Au decis sa ramana prieteni, dar, cine stie, poate asistam la o impacare mai rapida decat am fi crezut. Mihai Albu a socat opinia publica in aceasta seara cu o declaratie facuta la Acasa TV. „O consider sotia mea pana la sfarsit. Trebuie sa pastram o relatie pentru copil. Nu mai e cazul de o relatie intima, nu stiu, mi-ar placea!”, a dezvaluit Mihai.

RECLAMĂ

Replica Iuliei nu s-a lasat asteptata. „Nu pot sa cred ca a zis asta in direct la TV. Odata ce am decis sa ne despartim nu putem sa ne mai gandim la sex impreuna. E exclus. Pe bune a zis asta? Clar in seara asta nu o sa se intample”, a spus Iulia la WOWbiz.

RECLAMĂ
Articolul precedentFratele lui Dinel (Staicu) Nuţu, încătuşat
Articolul următorS-a înjunghiat în spatele blocului